Hayatımız değişecek

4.5G'yi 1 Nisan'da Türkiye'nin dört bucağına taşıyacaklarını belirten Vodafone Türkiye CEO'su Öğüt, Vodafone'un uluslararası deneyimi ile mobilin gücünü göstereceklerini, Türkiye'de en geniş kapsamaya sahip operatör olacaklarını söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mart 2016 Güncelleme 01 Mart 2016, 03:11
Hayatımız değişecek

İÇİNDEKİLER

Katıldıkları Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'ni değerlendiren Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, çok verimli çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Gerek Türkiye'den gerekse yurt dışından paydaşlarımızla ve meslektaşlarımızla çok önemli görüşmeler yaptık. Özellikle 1 Nisan'dan itibaren başlayacak 4.5G teknolojisi ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunduk" dedi. Kongrenin bu yılki temasının 'Mobil Her Şeydir' olarak belirlendiğini söyleyen Öğüt, "Yaşamımızın her anında mutlaka bir mobil teknoloji var. Mobil Dünya Kongresi'nin ana temasında da vurgulandığı gibi, artık her şey mobil, mobil de her şey olacak" şeklinde konuştu.

TIR'LAR YOLA ÇIKTI BİLE...
"Biz de 1 Nisan 2016 günü 4.5G'yi Türkiye'nin dört bucağına taşıyarak mobilin bu gücünü göstereceğiz" diyen Öğüt, Türkiye'de her tarafa interneti ulaştırma imkanı sunan bir sürecin başlayacağını kaydetti. Öğüt, şunları söyledi: "Kendimize güveniyoruz. Herkese şebekemizin nasıl güçlü olduğunu göstermek istiyoruz. 1 Nisan sabahı bu heyecanı herkese yaşatmak için biz de heyecanlanıyoruz. 1 Nisan sabahını beklemeden heyecanımızla 4.5G uygulama TIR'ımızı yola çıkardık." Yeni döneme çok iddialı girdiklerini vurgulayan Öğüt, arkalarında Vodafone'un uluslararası deneyiminin bulunduğunu, bu nedenle kendilerini şanslı hissettiklerini dile getirdi.


TAKVİM'i ziyaret eden Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, Genel Yayın Yönetmenimiz Ergün Diler, Ekonomi Müdürümüz Faruk Erdem ve Spor Müdürümüz Tunç Özgen ile görüştü.