Generali destekledi Obi Worldphone Türkiye'de

Generali ile Obi Worldphone ortaklığı açıklandı. Obi akıllı telefonları bu ayın sonunda Türkiye'de satılacak. Telefonda mobil sigorta uygulaması olacak

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Generali destekledi Obi Worldphone Türkiye'de
Generali Grubu ve Kasım ayında Türkiye pazarına girecek olan Obi Worldphone ortaklığı basın toplantısıyla duyuruldu. Apple'ın eski CEO'su John Sculley'nin yaratıcısı olduğu Obi akıllı telefonları, Kasım sonunda Türkiye pazarına girecek. Düzenlenen toplantıda, Generali Sigorta'nın, Obi Worldphone üzerinden sunacağı mobil sigortacılık platformu ve mobil uygulamayla fiyata duyarlı, zeki ve yeni nesil tüketicilerle yakınlaşma hedefi vurgulandı.

'HEDEF İYİ DOST OLMAK'
Konu hakkında konuşan Generali Sigorta Stratejik Planlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric, "Yalın, akıllı ve herkes tarafından ulaşılabilir yeni nesil sigortacılık ürün ve hizmetleri, Obi telefonlarında yer alacak olan Generali Sigorta, müşterilerini ve ailelerini koruyup yaşamlarına değer katarak onların en iyi dostu olmayı hedefliyor" dedi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler