Yalnız değil Ramsey'le yürüyecek

Asla yalnız yürümeyeceksin' sloganıyla maçlara çıkan İngiliz futbol devi Liverpool'u, 3 yıl Türk şirketi Ramsey giydirecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2012 Güncelleme 02 Mayıs 2012, 01:52
Yalnız değil Ramsey’le yürüyecek

İÇİNDEKİLER

THY'nin Manchester United ve Barcelona kulüplerine sponsor olmasından sonra yine bir Türk markası futbolda dünya devlerinden biriyle daha anlaşma imzaladı. Harvey Nichols, Armani ve Dolce Gabbana gibi dünyanın en büyük markalarının takım elbise sponsorluğunu yaptığı İngiliz futbol kulubü Liverpool'u önümüzdeki 3 yıl boyunca sadece Türk markası Ramsey giydirecek. Ramsey'in ağırlığını yarı yarıya düşürüp ürettiği Zero Weigh (sıfır ağırlık) takım elbiseleri bu hafta sonu oynanacak Liverpol-Chelsea maçında görücüye çıkacak. Sponsorluk anlaşması için Liverpool'un Anfield Stadı'nda düzenlenen törende konuşan Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan, işbirliğinde Ramsey'in global marka olma hedefinin yattığını söyledi. Doğan, şöyle devam etti: "Bu hedef doğrultusunda, İngiltere'nin efsane takımlarından Liverpool FC ile işbirliğine gitmeyi uygun gördük. Hem Ramsey'in hem de Liverpool'un kendi alanlarındaki başarılarını, gücünü, geleneksel yapılarını ortak gördük ve bu güçlü iki markadan güçlü bir işbirliği ortaya çıkardık. Liverpool'a her yıl 120 takım elbise üreteceğiz. Bu elbiselerimizi Liverpool'un satış ofislerinde yada Türkiye'deki mağazalarımızda da satmayı hedefliyoruz." Doğan, sponsorluk ücretini ise gizlilik gereği açıklamadı.

'ŞIK OLACAĞIZ'
Liverpool Finans Müdürü Philip Nash, şunları söyledi: "Özellikle takım elbise konusunda Ramsey'in çok profesyonel olduğunu ve kulübümüze uygun bir stilde üretim yaptığını gördük. Bu elbiselerin verdiği rahatlıkla futbolcuların performansları artacak. Futbolcularımızın şık görünmesi bizim için önemli."