Gurur tablosu

İTKİB çatısı altında yer alan hazırgiyim, tekstil, deri ve halı birliklerinde başarı gösteren, 124 ihracatçıya ödül verildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2012 Güncelleme 29 Nisan 2012, 01:40
Gurur tablosu

İÇİNDEKİLER

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri'nin (İTKİB) düzenlediği törende, tekstil, hazırgiyim, deri ve halı sektöründe 2011'de yaptıkları ihracatla, sağladıkları katma değerden ötürü 124 firmaya ödül verildi.

'TEKSTİL MİHENK TAŞIDIR'
Törende Çalık Denim, üretim ve ihracatta gösterdiği performans ile ülke ekonomisine sağladığı katkıdan dolayı Platin Ödülü'nü aldı. Çalık Denim'in ödülünü Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Genel Müdür Önder Öksüz'e verdi. Törende bir konuşma yapan Bakan Çağlayan, "Tekstil 135 milyon dolarlık ihracatın içinde 35 milyon dolar ile ihracatın mihenk taşıdır. İhracatçılarımız ülkemizin birlik ve beraberliğini yurt dışında da temsil ediyor" dedi.

BİR ÖDÜL DE ULUDAĞ'DAN
Çalık Holding iştiraki Çalık Denim'e bir ödülde UTİB (Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği) tarafından verildi. Çalık Denim, başarılı performansıyla Bronz Başarı Ödülü'ne layık görüldü. Bursa'daki törende ödülü UTİB Başkanı İbrahim Burkay Çalık Denim Genel Müdürü Önder Öksüz'e verdi.