Tek rakibim THY

Barcelona'nın yıldız futbolcuları THY için Türkçe mesajlar verdi. En dikkat çekici mesaj ise Xavi Hernandez'in, 'Tek Rakibim Turkish Airlines' söylemi oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2012 Güncelleme 18 Şubat 2012, 02:05
Tek rakibim THY

İÇİNDEKİLER

Türk Hava Yolları'nın (THY) resmi sponsoru olduğu FC Barcelona'nın dünyaca ünlü futbolcuları, THY için kamera karşısına geçerek Türkçe ve İngilizce mesajlar verdi. Barcelona'nın Xavi Hernandez, Eric Abidal, Sergio Busquets, Javier Mascherano, Pedro Rodriguez, Dani Alves Da Silva, Cesa Fabregas, Andres Iniesta, Gerard Pique, Lionel Messi gibi yıldız futbolcuları, 13-14 Ocak tarihleri arasında Antalya'da 'Asıl maç şimdi' sloganıyla düzenlenen THY Yönetim Zirvesi öncesi ücret almadan, THY için kamera karşısına geçti.

TÜRKÇE MESAJ
Yıldız futbolcular THY çalışanlarına şu mesajları verdi: Bir kez kazanırsan galip olursun. Tekrar kazanırsan şampiyon olursun, Bu oyunun tek galibi var, Gözünü toptan ayırma, En iyi savunma saldırıdır. Agresif ol, Asla vazgeçme, Hiçbir fırsatı kaçırma, Takım ruhuna inan. Barcelonalı futbolculardan Xavi Hernandez, hazırlanan filmin eğlenceli finalinde, 'Tek Rakibim Turkish Airlines' sloganını kullandı. Filmin Türkçe ve İngilizce versiyonları ile kamera arkası görüntüleri THY'nin sosyal medya adreslerinde yayınlanıyor.