Fransa teröre kucak açtı!

Günlerdir yaşanan olaylar nedeniyle neredeyse her sokağın karışık olduğu Fransa'da Rojava temsilciliği açıldı.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Fransa teröre kucak açtı!

Fransa'da yeni çalışma yasası protestoları nedeniyle sokaklar savaş alanına döndü. Terör saldırısı tehdidi nedeniyle, olağanüstü hal uygulamasının 2 ay daha uzatıldığı ülkede, terör örgütü PKK'yı sevindirecek bir karar alındı.

Fransa teröre kucak açtı!-1

Rusya ve Almanya'dan sonra, Fransa'da da Rojava temsilciliğinin açıldığı öğrenildi. Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan temsilciliğin, ülkedeki terör örgütü sempatizanlarının buluşma noktası olacağı belirtiliyor.

Fransa teröre kucak açtı!-2

Öte yandan, ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı General Joseph Votel, Rojava'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. General Joseph Votel, açıklanmayan bazı bölgelerde Kürt yetkililerle bir araya geldi. ABD komutanlarının terör örgütü YPG'ye eğitim verirken kaydedilen görüntüleri de paylaşıldı.

Fransa teröre kucak açtı!-3

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler