Kartal'dan Yattara çalımı

Timsah'ın transferini bile duyurduğu Gineli yıldızın menajeriyle anlaşma sağlanamayınca ipler koptu. Beşiktaş'ın da bu oyuncuyu istemesinin bu gelişmede etkili olduğu iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2012 Güncelleme 01 Temmuz 2012, 02:13
Kartal’dan Yattara çalımı

İÇİNDEKİLER

Kartal'da Yattara sürprizi... Bursaspor'un transferini bitirme noktasına getirdiği Gineli futbolcuda dün ilginç gelişmeler yaşandı. Yeşil-Beyazlı kulübün menajeriyle birlikte Bursa'ya getirdiği Yattara ile dün 3 yıllık anlaşma sağlandığı duyuruldu. Yıllarca Trabzonspor forması giyen Yattara sağlık kontrolünden bile geçti. Tam bu transfere bitti gözüyle bakılırken ortaya menajer krizi çıktı.

MENAJER SORUN ÇIKARDI
Kulüpte menajeriyle birlikte buluşan Yattara Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ile son görüşmeyi yaptı. Ancak yapılan bu görüşmede menajerin istediği para nedeniyle sorun çıktığı ve bu transferin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi. Sorunun menajerin istediği para ve sözleşmedeki maddelerden kaynaklandığı ifade edildi.

SAMET AYBABA MI İSTEDİ?
Bursaspor'da bu gelişmeler yaşanırken ilginç bir iddia da Beşiktaş cephesinden geldi. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Yattara'yı çok istediği ve yönetime bu konuda bir rapor sunduğu iddia edildi. Beşiktaş Yönetimi'nin Aybaba'nın bu girişiminden sonra Yattara'nın menajeriyle dirsek temasına geçtiği öne sürüldü. Yattara'nın da Beşiktaş'a sıcak baktığı ve bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirlendi. Beşiktaş'ta bazı yöneticilerin Yattara'yı disiplinsiz olduğu gerekçesiyle transfer etmek istemediği iddia edildi.

KONTROLDEN BİLE GEÇTİ
Bursaspor'da Yattara transferinde son dakika şoku yaşandı. Yeşil- Beyazlı kulüp Gineli oyuncuyla her konuda anlaşmasına rağmen transfer gerçekleşmedi. Bu oyuncuyla Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edildi.