"Beşiktaş'ta tek adamlık dönemi bitti"

Beşiktaş'ın yeni yöneticilerden Adnan Dalgakıran, Beşiktaş'ın tek adamlık döneminden kurtulup ekip çalışmasına yöneleceğini söyledi.

Giriş Tarihi 27 Mart 2012, 00:00 Güncelleme 27 Mart 2012, 17:16
Beşiktaş’ta tek adamlık dönemi bitti

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş yönetiminin yeni isimlerinden Adnan Dalgakıran, izleyecekleri yönetim stratejisi ile ilgili Radyospor'a yaptığı açıklamada, yeni yönetimin politikasını, ''Beşiktaş artık tek bir ismin öne çıktığı kulüp olmayacak." cümlesiyle anlattı. Dalgakıran konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Fikret Bey, başkanlığında elimizden gelen çalışmayı göstereceğiz. Tüm Beşiktaşlılar bunu bilsin. Doğdum doğalı Beşiktaşlıyım. Çocukluğum ve gençliğim şeref tribününde geçti. Okul çıkışlarında oraya uğramadan eve gitmezdim. Bize de teklif gelince Beşiktaş'ın içinde bulunduğu sürece bakmadan kabul ettik.

Beşiktaş'a ekip çalışması lazım. Beşiktaş tek bir ismin öne çıktığı kulüp izleniminden çıkıp; ekip olarak başkan etrafında toplandık. Bize düşen ekip ruhunu ortaya koymak. Gerekli tüm açıklamaları zaman içerisinde başkanımız yapacaktır. Öncelikle konumuz Beşiktaş'ın kurumsal kimliğe kavuşması.''