Şikeyi G.Saray'dan öğrendik

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Celal Kolot, "Gençlik yıllarımın şampiyonluklarını Galatasaray çaldı. Şikenin ne olduğunu Galatasaray'dan öğrendik" diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2012 Güncelleme 08 Şubat 2012, 02:08
Şikeyi G.Saray’dan öğrendik

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi Celal Kolot, TV 8 kanalında katıldığı Stadyum programında yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu.

ÇOK FENA YÜKLENDİ!
Celal Kolot, yaptığı açıklamalarla Beşiktaş ile Galatasaray arasında yeni bir polemiğe neden olacak gibi görünüyor. Kolot, programda "Gençlik yıllarımın şampiyonluklarını G.Saray çaldı. Şikenin ne olduğunu Galatasaray'dan öğrendik" ifadesini kullandı. Yıldırım Demirören'i Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifaya davet edeceğini söyleyen G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk hakkında da açıklamalar yapan Kolot, "Öztürk kendi işine baksın. Beşiktaş Başkanı'nı istifaya çağırmak ona mı düşmüş" dedi.

GALATASARAY NE DİYECEK
Galatasaray Kulübü'nün bu açıklamalara nasıl bir karşılık vereceği ise şimdiden merak konusu.

DEMİRÖREN DE SÖYLEMİŞTİ!
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören TFF Olağanüstü Genel kurulu'nda, "Onursal Başkanımız Süleyman Seba, 'Şerefli 2.'liği kirli şampiyonluğa tercih ederiz' demişti. Bunu 8-0'lık A.Gücü- G.Saray maçından sonra söylemişti" diyerek Galatasaray'a göndermedi bulunmuştu.