Beşiktaş'a haber yolladı

Beşiktaş'ın kadrosunda düşündüğü Samsunspor’un başarılı futbolcusu Kemal Tokak, büyük takımlarda oynamak istediğini söyledi.

Giriş Tarihi 05 Mayıs 2011, 00:00 Güncelleme 05 Mayıs 2011, 16:54
Beşiktaş’a haber yolladı

İÇİNDEKİLER

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un başarılı futbolcusu Kemal Tokak, büyük takımlarda oynamak istediğini söyledi.

Tokak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedefleri olduğunu belirterek, "Ama Samsunspor ile bir yıl daha sözleşmem var. Büyük takımlarda oynamak tabi ki isterim. Bu tamamen kısmet. Şuan bir şey diyemiyorum. Hedeflerim arasında, futbol hayatımı Avrupa'da sürdürmek var. A Milli Takımı'nda oynamak istiyorum. Ancak bugüne kadar büyük bir takım tutmadım. Ben küçüklüğümden beri koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım" dedi.

Samsunspor'un Süper Lig'e yükselmesini de değerlendiren Tokak, iyi bir yönetim, iyi bir teknik heyet ve iyi bir futbolcu kadrosu bulunan Samsunspor için başarının kaçınılmaz olduğunu bildirdi. Tokak, "Bunun neticesinde de şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldik. Önümüzdeki dönemlerde de Samsunspor başarılı olacaktır çünkü potansiyeli çok olan bir takım. Taraftar anlamında inanılmaz destek alıyor" diye konuştu.

Tokak, teknik direktör Hüseyin Kalpar'a kendisine güvenerek sezon boyunca forma şansı verdiği için de teşekkür etti.