F.Bahçelilere Taurasi'yi unutturdu

Euroleauge'in tek namağlup takımı olan ve son maçında G.Saray Medical Park'ı dağıtan Kanarya'nın bu başarısında Angel'ın payı çok büyük.

Giriş Tarihi 29 Kasım 2011, 00:00 Güncelleme 29 Kasım 2011, 12:45
F.Bahçelilere Taurasi’yi unutturdu

İÇİNDEKİLER

Euroleauge'in tek namağlup takımı olan ve son maçında G.Saray Medical Park'ı dağıtan Kanarya'nın bu başarısında Angel'ın payı çok büyük.

Dünyanın en önemli kadın basketbolcusu Diana Taurasi, geçen sezon F.Bahçe'ye transfer olunca yer yerinden oynamıştı. ABD'li yıldızın sarı lacivertlilerden ayrılışı ise daha çok ses getirdi. Önce doping yaptığı gerekçesiyle ceza alan, ardından suçsuz olduğu anlaşılınca ardına bile bakmadan ülkesinin yolunu tutan Taurasi, bu sezon G.Saray'a transfer olunca adından bir kez daha söz ettirdi.

F.Bahçe ise ezeli rakibine kaptırdığı yıldızının boşluğunu, geçen sezonun ortalarında kadrosuna kattığı Angel McCoughtry ile doldurmaya çalışıyor.

Taurasi 33 sayı attı ama...

Bu iki yıldız, önceki gün Caferağa Spor Salonu'nda ilk kez karşı karşıya geldi. Taurasi 33 sayı ile maçın en skoreri olsa da, McCoughtry 24 sayı 5 ribaund ve 2 asistlik performansıyla 96-82'lik galibiyette başrol oynadı. Kısacası F.Bahçe'nin Angel'ı (melek) sarı lacivertlilerin eski gözbebeği Taurasi'yi unutturdu.

Single çıkardı

Geçtiğimiz aylarda Baby, I'm a star ( Ben bir yıldızım) isimli bir albüm çıkartan Angel McCoughtry müziğe Atlanta'da amatör olarak başladığını belirterek, çalışmalarını yorum-luyor...

Euroleague'in en değerli oyuncusu seçildi

Son Avrupa Şampiyonu Avenida'yı deplasmanda yenen F.Bahçe'de 28 sayı, 6 ribaunt ve 2 asistle yıldızı parlayan Angel, Kadınlar Euroleague'de haftanın en değerli oyuncusu seçildi.

"Taurasi" diye bağrılınca ağladı

Geçtiğimiz sezon final serisinde müthiş bir performans sergileyen ve Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşıyan isim olan Angel McCoughtry taraftarın kendisine destek vermeyip final maçının ardından "Taurasi" diye bağırması üzerine koç Ratgeber'in omzuna yaslayıp ağlamasıyla dikkatleri yeniden üzerine çekmişti.

Taurasi (Galatasaray)
· LİG: 6 maç
· SAYI: 27.00
· RİBAUNT: 4.3
· ASİST: 3.7

EUROLEAGUE: 7 maç
· SAYI: 20.6
· RİBAUNT: 4.4
· ASİST: 3.6

McCoughtry (Fenerbahçe)
· LİG: 5 maç
· SAYI: 22.8
· RİBAUNT: 7
· ASİST: 0.8

EUROLEAGUE: 6 maç
· SAYI: 18.7
· RİBAUNT 6.3
· ASİST: 2.7