Amerikan rüyası bitti!

Büyük şok! Lokavt sona erdi. Williams, Semih, Sefolosha, Zaza ve Memo NBA'e geri dönüyor. Lamar Odom da Beşiktaş'a gelemiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2011 Güncelleme 27 Kasım 2011, 01:19
Amerikan rüyası bitti!

İÇİNDEKİLER

Dün sabah Avrupa basketbolu büyük bir şokla uyandı... NBA'de takım sahipleri ve oyuncular birliği sendikası 16 saatlik toplantıda sürpriz bir şekilde anlaştı ve 5 aylık lokavt sona erdi. Yapılan açıklamaya göre hazırlık kampları ve transfer dönemi 9 Aralık, yeni sezon ise 25 Aralık'ta başlayacak.

EN GEÇ 9 ARALIK'TA YOLCULAR
Bu anlaşma, Avrupa'ya gelen NBA yıldızlarının yeniden ABD'ye dönmesi anlamına geliyor. Ülkemizde Beşiktaş formasını giyen Deron Williams ve Semih Erden, F.Bahçe'den Thabo Sefolosha, G.Saray'dan Zaza Pachulia ve Telekom'dan Mehmet Okur 9 Aralık'a kadar takımlarından ayrılarak NBA'in yolunu tutacak.

ODOM TRANSFERİ DE YATTI
Efes'te Ersan İlyasova'nın durumu Milwaukee ile yapılacak görüşmelerin ardından netleşecek. Ayrıca Beşiktaş'ın Lamar Odom transferi de yatmış oldu. Bu sürpriz gelişme Avrupa basketbolunda da tüm dengeleri değiştirecek. Birçok Euro Lig takımı kadrolarındaki NBA yıldızlarını kaybedecek.

KiM GiDiYOR ?
Deron Williams Beşiktaş
Semih Erden Beşiktaş
Thabo Sefolosa F.Bahçe
Zaza Pachulia G.Saray
Mehmet Okur Telekom
Ersan İlyasova (belirsiz) A.Efes
Rudy Fernandez R.Madrid
Serge Ibaka R.Madrid
Andrei Kirilenko (belirsiz) CSKA
Jordan Farmar Maccabi
Tony Parker Asvel
Nicola Pekovic Partizan
Tiago Splitter C.Laboral
Goran Dragic C.Laboral
Nicolas Batum Nancy
Kevin Seraphin C.Laboral