Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 4 Kasım 2023

Kızların fiziksel olarak sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?

Size bir kızın fiziksel olarak sizden etkilendiğini gösterebilecek bazı işaretlerin özetini vereyim.
BOL GÖZ TEMASI: Aç bir köpeğin sulu bir bifteğe baktığından daha sık gözlerini size kilitliyorsa, bu iyi bir işarettir. Sanki gözetmenleri sana Mors kodu gönderiyor ve şöyle diyor: "Merhaba, iyi görünüyorsun!"
FLÖRT EDİCİ BEDEN DİLİ: Klasik flört işaretlerine dikkat edin.
Siz etraftayken saçıyla mı oynuyor, boynuna mı dokunuyor ya da biraz kıpırdanıyor mu? Eğer öyleyse, size aşık olduğunu söylemeye çalışıyor olabilir.
GÜNLERCE GÜLÜMSEME: Bir insan birinden etkilendiğinde yüzü bir gülümseme fabrikasına dönüşebilir. Siz sohbet ederken piyangoyu kazanmış gibi sırıtıyorsa, büyük ihtimalle onun gözünde büyük ikramiye sizsinizdir.
HER ŞEYİ DİNLİYOR:
Söylediklerinizle gerçekten ilgileniyorsa ve her kelimenizi dinliyor gibi görünüyorsa, sadece yakışıklılığınızdan değil, aynı zamanda beyin gücünüzden de etkileniyor olması iyi bir ihtimal.
DOKUNUŞLAR VE TAKILMALAR: Kola veya omuza şakacı dokunuşlar, arkadaşça bir dürtme veya sizinle dalga geçmek (kötü bir şekilde değil, eğlenceli bir şekilde) fiziksel çekimin işaretleri olabilir. Bu onun "Senden hoşlanıyorum ve seni biraz dürtmeden duramıyorum" deme şekli gibi.
AYNALAMA BÜYÜSÜ: İnsanlar, hoşlandıkları kişilerin beden dilini taklit etme eğilimindedir. Yani, eğer istemeden sizin hareketlerinizi kopyaladığını fark ederseniz, bu onun sizinle titreştiğinin bilinçaltı bir işareti gibidir.
YAKIN OLMAK İÇİN SEBEPLER BULUYOR: Hafif çiseleyen yağmurda şemsiyenizi paylaşmanızı önermek veya kalabalık bir restoranda kabinin aynı tarafına sıkışmak gibi her zaman yanınızda olmak için bahaneler buluyorsa, bu sadece bir tesadüf değildir dostum.
İLETİŞİMİ O BAŞLATIYOR: Önce size mesaj mı atıyor, sizi arıyor mu, yoksa sizi takılmaya mı davet ediyor? Eğer inisiyatif alıyorsa, bu onun geçici bir ilgiden daha fazlasına sahip olduğunun açık bir işaretidir.

BUNU BİLİYOR MUYDUN?
İNSANLARIN konuşmalarının yaklaşık yüzde 80'i dedikodudur.
"KALABALIĞIN bilgeliği" pek bilgece değildir.
EN güçlü anılarınız genellikle hatalıdır.
İNSANLAR, kendileri olmadığı sürece bir kişinin davranışını kişiliğine yüklerler.
İNSANLAR daha kısa metin satırlarını tercih eder ancak daha uzun olanları daha iyi okurlar.
AKILLI insanların akıllı olmadıklarını düşünme olasılıkları daha yüksektir.
DİK oturanlar, kambur oturanlara göre çok daha mutlu...
YORGUN olduğunuzda daha yaratıcı olursunuz Bir kişi ancak 150 kişiye kadar yakınlaşabilir.
ŞANSLI numaranız olarak kullandığınız sayı, sahip olduğunuz gerçek arkadaşlarınızın sayısını gösterir.

GÜLÜ YORUM
@44Matematikci63 EN öndeki 5. Sınıf öğrencim sessizce matematik defterini çıkardı, sayfaları karıştırdı, bir şeyler baktı.
"Ne yapıyorsun?" dedim, "Bir şey yok hocam bi sıkıntı oluştu da hallettim" dedi ve bunların hepsi matematik SINAVINDA oldu...