İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 17 Eylül 2018

Altın değerinde

ÜÇ maç üst üste kaybetmek Fenerbahçe'nin genleriyle çok uyumlu bir durum değildi.
Dolayısıyla da Konya maçı kötü gidişata son vermek için sezonun ilk final maçıydı diyebiliriz.
Oyuncular bir taraftan hırslıyken bir taraftan da doğal olarak ürkektiler. Benzia ve Jailson'un ilk 11'e girdiği Aatıf ile İsmail'in ilk 11'de başladığı maçta ilk 45 dakikada yine bir türlü istediği oyunu ortaya koyamayan bir Fenerbahçe vardı sahada.
Mehmet Topal'ın bir şutu ve Konyaspor'lu oyuncunun hatası sonucunda Slimani'nin yakaladığı pozisyon dışında rakip kalede hiç pozisyon üretemediler.
Buna karşın Konya'nın iki net pozisyonu vardı.

SABIR GÖSTERMELİ
İkinci yarının başlamasıyla birlikte Konyaspor'un oyun üstünlüğünü ele geçirip Fenerbahçe kalesinde çok net pozisyonlar harcadığı dakikalarda Eljif ile gelen gol Fenerbahçe'ye ilaç gibi geldi. Hazırlanış bakımından çok güzel bir gol izledik.
Sonrası Konya'nın atakları ve Fenerbahçe'nin savunmasıyla geçti. Eleştirilecek belki bir çok şey var ama Cocu'ya ve takıma sabır ve zaman göstermek şu an için sanırım en doğrusu olacak.
Çünkü hala Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli değil. Haftaya çok önemli bir derbi var. Bu yüzden bardağın dolu kısmını görüp alınan 3 puanın her şeyden daha değerli olduğunu söyleyebiliriz.
Şimdi Fenerbahçe önündeki maçları alarak özgüvenini kazanıp, şampiyonluk yarışında daha iddialı bir konuma gelebilir.


MAÇIN EN iYİSi: HARUN
Kritik kurtarışlarıyla tam not aldı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ: JAHOVIC
Tecrübeli forvet etkisiz bir görüntü çizdi