İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 23 Eylül 2013

Cimbom krizden çıktı!

Kriz kelimesi Çince iki harften oluşur. Harflerin biri tehlikeyi diğeri ise fırsatı temsil eder. Dün akşamki maçın sonucu da bundan sonraki haftalar adına ya Galatasaray'ın tehlikeli sularda yürüyeceği ya da maçı kazanıp kötü gidişatı durdurmak için büyük bir fırsat olacaktı.
Sarı-Kırmızılılar, ikinci şıkkı gerçekleştirdi.
Ve aldıkları galibiyetle derin bir oh çekti. Maçın ilk devresinde tamamen üstün oynayan taraf Beşiktaş'tı.
Galatasaray topla daha çok oynuyormuş gibi gözükse de pozisyonlara giren golü bulan ve 2'yi hatta 3'ü kaçıran taraf Beşiktaş oldu.
Galatasaray'ın ilk yarıdaki tek pozisyonu 42. dakikada Burak'ın girdiği pozisyondu. İkinci yarının hemen başında Gökhan Töre'nin harcadığı fırsat sonrasında oyun tamamen Galatasaray'ın lehine döndü.

MELO FİTİLİ ATEŞLEDİ
Beşiktaş orta sahası Fernandes'in etkisiz gününde olmasından dolayı bir türlü ayaklarında top tutamadan ve Beşiktaş kalesinin önünde oynanmaya başladı. Beraberlik golünde Bruma Serdar'a faul yapmadı, ama 2. golde Aydınus'un Burak'ın topu elle kontrol etmesini görmemesi ve pozisyon sonrasında G.Saray'ın öne geçmesi Beşiktaş taraftarını kızdırdı. Uzatmada kırmızı gören Melo'nun sahadan çıkarken yaptığı hareketler maçın yarım kalmasına neden olan olayların fitilini ateşledi.