BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 14 Ağustos 2016

Vatikan- Fetullah-İlluminati

İlluminati, içine masonluğu ve Siyonizm'i de alarak çapını genişleten ve dünya genelinde büyük hedefleri olan bir gizli yapılanmadır. Albert Pike, İlluminati'nin beyni olmuş, büyük planların altında imzası bulunan özellikli bir adamdır. Bir mason üstadı, İskoç Riti'nde uzun bir dönem büyük patron, (masonlukla ilgili olan Morals and Dogma adlı kitabını yazdı) Amerika İç Savaşı'nda görevli bir Tuğgeneral'dir. 1871 yılında meşhur mason üstadı İtalyan Mazzini'ye bir mektup yazar. Yeni Dünya düzenini oluşturmak için 3. DÜNYA SAVAŞI çıkarma gerekliliğinden bahseder. Unutmayalım BU MEKTUP 1871 YILINDA yazıldı.
1. Dünya Savaşı: Rus çarlığı İlluminati tarafından yıkılacak ve ateistik-komünizmin kalesi olacaktır. İngiliz ve Alman imparatorlukları arasındaki anlaşmazlıklar körüklenecek, savaş sona erdikten sonra Rusya'da komünist bir rejim kurulacaktır. Ve bu rejim, hükümetleri ve dinleri zayıflatmak için kullanılacaktır. (Nitekim 1. Dünya Savaşı bu şekilde oldu)
2. Dünya Savaşı: Bu savaş Faşizm ve Siyonizm arasında olmalıdır. Savaş sonucunda Siyonizm galip gelmeli, Faşizm yıkılmalıdır. Ortadoğu'da bağımsız bir İsrail Devleti kurulmalıdır. (Nitekim Planlara göre Nazi Almanyası ve sözde Yahudi düşmanı olan Hitler çıkarıldı ve savaş sonunda Nazi yok oldu. 1948'de İsrail Devleti kuruldu ve dünyaya Siyonizm hakim oldu.)
3. Dünya Savaşı: Müslümanlar ile Hıristiyan-Siyonistler arasında olacaktır. Müslümanlar birbirlerini yok edene kadar kendi arasında savaşacaklardır. Geriye kalan milletler de bölünecek ve bir sosyal kıyamete neden olunacaktır. (Nitekim,Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan-Türkiye hedefte, Müslümanlar birbirine kırdırılıyor.) NE ÖNGÖRÜ? TESADÜF DEĞİL.
Yıllar sonra PAPA Franciskus, (19 AĞUSTOS 2014) "Biz Üçüncü Dünya Savaşı'ndayız ama parça parça" sözleriyle DERİN HEDEFLERİ VERİYOR.
İLLUMİNATİ GERÇEKLERİ:
Üst üste oturan gerçekleri birlikte değerlendirelim.
1) İlluminati-Gladyo (geride kalanlar ordusu): ABD/NATO dünyanın birçok ülkesinde geride kalanlar ordusu kurdu. GLADYO, müttefik ülkelerde gerektiğinde darbe yapacak, işgal sırasındaysa düşmana karşı saldırılar düzenleyecekti. Geride Kalanlar Ordusu'nun Türkiye'de büyütüp beslediği başlıca örgüt de Fetullah Gülen Terör Örgütü'dür. Fethullah "ABD ve Batı çıkarlarına karşı bir tavır değişikliği sezildiği anda hemen harekete geçerek iktidara el koyabilecek bir yapılanma" olarak kurgulanmıştır.
2) ROCKFELLER NE DEMİŞTİ?:
David Rockefeller ve Rotschild beraberce dünyayı idare eden İllumunati'nin ÜST AKLI'dır. David Rockefeller'in, onursal başkanı olduğu CFR'ın (Council on Foreign Relations), yedi Yahudi bankerin finansal desteği ile oluşturulan, amacı ise ABD Dünya politikası için senaryo üreten bir kuruluştur. David Rockfeller, Baronların, Top secret (çok gizli)toplantısında şöyle konuşuyordu: "Türkiye, dünyadaki en stratejik konumdaki ülkedir ve bizim için çok önemlidir. Büyük İsrail topraklarının su kaynaklarının önemli bir kısmı şu anda Türkiye'ye aittir. İslam dünyasında etkili olmak istiyorsak, önce Türkiye'den başlamalıyız. Türkiye Avrupa ve Asya arasında bir köprüdür. Ortadoğu elimizde sayılır. Kafkasya ve Orta Asya'daki diğer Türk devletleri de yakında darbelerle kargaşaya boğulacaklar ve avucumuzun içine düşecekler. Türkler birleşip bir araya gelseler karşılarında hiçbir güç duramaz. Böyle bir olasılığa karşı, ajanlarımız her an tetikte bekliyorlar. Türkiye'de kilit adamlarımız, bizim için en ufak bir gelişme sezdiklerinde hemen kontrollü kaos ve darbelerle bunu önlüyorlar."

SONUÇ: Dinler tarihi uzmanı İlahiyatçı Lütfü Özşahin diyor ki "Fetullah Vatikan'ın gizli kardinalidir. DİNLER ARASI DİYALOG VATİKAN PROJESİDİR."
İllumunati, 3. Dünya Savaşı'nda Türkiye'mizi CIA'nin koruduğu Asala- Fetullah Gülen-PKK-DAEŞ-DHKP-C ile çökertmeye çalışıyor. Büyük hedefimiz, bağımsız Türkiye. Milli ve yerli lider Tayyip Erdoğan ve arkasındaki aziz milletimiz... İslam'ın yıkılmayan tek kalesi Türkiye zayıflarsa Müslümanlık nefes alamaz.