Tarihi 1 Eylül 2017

1 trilyon dolarlık katliam

Kimliklerini vermediler... Yüzyıllardır o ülkede olmalarına rağmen vatandaşlık alamadılar, yok sayıldılar. Evlilik yapmalarına bile müsaade etmediler. Ticaretle uğraşmalarını engellediler.
"Siz bizim vatandaşımız değilsiniz, Bengladeşlisiniz" dediler. Köylerine, evlerine saldırdılar, kızlara tecavüz ettiler, binlercesini öldürdüler.
Bengladeş'e kaçanlar da "Siz bizden değilsiniz" diyerek ölüm tarlalarına geri gönderildi.
Bir milyonun üzerinde Arakanlı Müslüman, bugün tüm dünyanın gözleri önünde soykırıma maruz kalıyorlar.
Dünya bu toplu katliamı seyrediyor, Müslüman ülkeler bile kapıları kapatırken sadece Ankara'nın zulme karşı çığlığı yükseliyor.
Osmanlı'yı yıkarak dünya Müslümanlarını sahipsiz bırakmaktan başladılar önce.
Yıkılan imparatorluğu parçalara ayırdılar, bizi milyonlarca km kareden yüzbinlerle ifade edilen toprak parçasına sıkıştırdılar.
Ve içimizdeki hainlerle bizi bize kırdırmak için tam 100 yıldır bu topraklara içimizdeki hainlerle fitne ateşi pompaladılar, mazlumlara yetişmemize engel oldular. Osmanlı döneminde Hindistan'daki bir Müslümanın karnı ağrısa, Afrika'nın en ücra köşesinde bir Müslümanın başı ağrısa İstanbul'a haykırıyor, yardım istiyordu. Ecdad dünyanın her yerindeki Müslümanlar'a sahip çıkıyor, imparatorluk, insan ve Müslüman olmanın gereklerini yerine getiriyordu. İnsanlıktan çıkmış kan emici sömürgeciler Osmanlı'nın himayesindeki bölgelerdeki muazzam yeraltı zenginliklerine kavuşmak için önce yer üzerinde her yeri mezarlık haline getirdiler. Osmanlı'yı yıktıktan sonra da mezarları doldurmaya başladılar. Allah'ın bir hikmeti en büyük zenginlikler de hep İslam coğrafyasındaydı. Bir tek tarım ürününün dahi yetişmediği çöllerden petrol ve doğalgaz fışkırıyordu. Çakallar işte bu zenginlikler için yer üstündekilere saldırıyor, sonra solucanlarını gönderip yeraltını hortumluyordu. Asya'daki Müslümanlar'ın azınlıkta olduğu bölgelerde Budizm hakimdi. Büyük baskı altında, kimliksiz bırakılan ve yok sayılarak soykırıma uğrayan zavallı Müslümanlar'ın direnecek gücü dahi yoktu. Yıllarca İngiliz sömürgeciliğinde yaşamışlardı. Şu anda İslam asla oradaki Budistler için bir tehdit değildi. Ancak bir el Budistleri Müslümanlar'a saldırtıp öldürtüyor, tecavüzlerle korku ve dehşet salıyor, yakıp yıkıyor, binlercesini yerinden ediyordu. Uydu fotoğraflarından yapılan tespitlerde Müslüman azınlığın yaşadığı bölge yerle bir edilmişti.
Peki ama neden? İşin aslı Arakan çok stratejik öneme sahip bir noktadaydı... Başta petrol ve doğalgaz olmak üzere kalay, antimon, çinko, bakır, tungsten, kurşun, kömür, mermer, kireçtaşı gibi çok değerli yeraltı zenginlikleri Arakan'dan fışkırmak üzereydi. 1 TRİL YON DOLARIN üzerindeki bu yeraltı zenginliği, Arakan Eyaleti'nin sürekli kaos ortamında yaşamasına neden oluyordu. O bölgede Müslümanların yaşaması ise, saldırıların çok gündeme gelmemesini sağlıyordu. Zalim dünyanın Müslüman öldürülürse umurunda değildi. Hatta medeniyetin beşiği aldatmacası ile allandırılıp pullandırılan Batı'da her katliama, için için sevinenler çoktu. Çünkü yeraltı zenginlikleri anlaşmasının yapılmadığı son bölgelerden biriydi Arakan. Daha önce de bölgede katliamlar olmuştu. Birleşmiş Milletler sadece sessiz bir kınama yapıp ardından horlama moduna geçmişti. Geçmişte birçok Amerikan şirketi bölgede yatırım yapmak istemiş ancak İngilizler bunu engellemişti.
Şimdi yeni döneme girildi ve bölgede dengeler hızla değişti. Arakan'daki katliamın ardında İngiltere ve Amerika arasında 1 TRİLYON DOLARLIK rezerv savaşı yaşanıyor. Bakın Asya ve Afrika'da yakın geçmişte seller ve toprak kaymaları sonucu binlerce insan öldü.
Sadece Sierre Leone'de binden fazla kişi hayatını kaybetti. Dünyada bunları, bilen, bahseden, gündeme getiren var mı? YOK!
Peki dünya nereye kilitlendi, neyi konuşuyor, medeni Batı'nın tüm yayın organları nereden canlı yayın yapıyor? Tabii ki Amerika'nın petrol havzası Teksas'daki Harvey fırtınasının yaşandığı bölgedeler. "Büyük facia, ABD'de felaket büyüyor, ölü sayısı 10'a yükseldi. Petrol üretimi yüzde 20 düştü.
Eyvah" diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Sierre Leone'de daha yeni toprak kaymasından 499 kişi öldü, tüm dünya uzaylı takılıyor. Arakan'da çocukların, bebelerin ciğerleri sökülüyor, Türkiye dışında dönüp bakan, sorgulayan, sesini çıkaran yok. Batı'da insanlık ve vicdan battı... Ülkemizdeki Batı sevici hayranlara duyurulur!
Bayramınız mübarek olsun. İnşallah tüm ölümler son bulsun.