Tarihi 29 Temmuz 2017

Onlar düşünsün

Köpekçi Hasan Baba vardı... Kanuni Sultan Süleyman Han döneminde yaşamıştı. Sokağa çıktığında ardından yüzlerce köpek gelirdi...
Köpekleri doyurur, kendi halinde yaşar, onun bu görüntüsüne bakanlar "Meczup" derdi.
O dönemde gayrimüslimler bir ibadethane yapmak istedi.
Kanuni Sultan Süleyman Han izin vermedi. O gayrimüslimler gelip herkesin "Meczup" olarak gördüğü Köpekçi Hasan Baba'yı buldu.
"Padişahınız ibadethane yapmamıza izin vermiyor.
Müslüman olmadığımız için mi" diye dert yandı. Köpekçi Hasan Baba iki satır karaladı. "Alın bunu Padişaha götürün, benim gönderdiğimi söyleyin" dedi.
Gayrimüslimler tekrar Padişahın huzuruna çıkıp Köpekçi Hasan Baba'nın mektubunu takdim ettiler. İçinde şöyle yazıyordu; "İzin vermez isen Sinagog'a, Kilisa'ya... Diğer tarafta yaranamazsın ne İsa'ya ne de Musa'ya..." Kanuni Sultan Süleyman Han okuduktan sonra derhal izni verdi. Biz böylesine muhteşem bir ecdada sahiptik. Hangi inançta olursa olsun, Osmanlı topraklarındaki tüm gayrimüslimlere sahip çıkılır, kucaklanır, ihtiyaçları mutlaka karşılanırdı. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Mescid-i Aksa'daki zulmü haklı olarak eleştiren Türkiye'ye cevap verdi. Zulme "Hayır" diyen eleştirimize, ancak "Osmanlı artık bitti" diye cevap verebiliyordu. Bir küçümseme, Osmanlı'nın bitmesinden duydukları memnuniyeti dışa vuran bir açıklamaydı bu. Halbuki "Bitti" dedikleri Osmanlı'nın korumacılığı sayesinde bugün Yahudiler vardı. "Bitmeyişlerini", herkesin dışladığı en zor zamanda onlara kucak açan ve insanca yaşamalarını sağlayıp koruyan Osmanlı'ya borçluydular. Yüzyıllarca topraklarımızda barış ve huzur içinde yaşayıp, tüm hakları gözetilerek ibadetlerini yaptılar.
Ancak son dönemde, İngilizlerle işbirliğine girerek Osmanlı'nın parçalanmasına çalıştılar. Osmanlı toprakları içindeki Filistin'i, Kudüs'ü İngilizlerin desteğiyle işgal ettiler.
Bitmelerini engelleyen Osmanlı'yı sırtından hançerleyip, Abdülhamid Han'ı tahttan indirenler içine dahi katıldılar. Şimdi Mescid-i Aksa'da Müslümanlara zulüm yapıyorlar.
Dünyanın en zengin ailelerinin nüfuz ettikleri İngiltere'deki faaliyetleri ve işbirliği sonucu İsrail'i kurdular. Yıllarca İngiltere'ye güvendiler. Şimdi o güvendikleri fitneci İngiltere'nin birbirine çarpıştırarak yönettiği İslam coğrafyasında Londra Kraliçe'si tasfiye ediliyor. İngiltere, Amerika keşfedildiğinde ne kadar Kraliçe muhalifi, gaspçı, katil vs. suçlu varsa "Bunları neden besleyeceğim" diyerek yeni kıtaya sürdü. Amerika'daki İngiliz asıllı eskiler Londra'dan nefret eder.
Hatta İngiltere, sonrasında Amerika'ya ordu çıkarıp istila etmeye kalktığında onlarla savaşıp mağlup eden koloniler içinde çok sayıda o sürgüne gönderilen İngiliz de vardı. İşte İsrail'in bel bağladığı İngiltere bugün gelinen noktada AB'den ayrılmış olup kendisini Ortadoğu'dan tasfiye eden ABD'ye karşı İslam Coğrafyası'na Türkiye ile gidebilmek için kendini yırtıyor. İsrail'in bel bağladığı Tüccar Trump da "Ben artık dünyada savaşmak yerine altyapısı çöken ABD'yi içeride büyütmek için çalışacağım" diyor. Bugün New York belediyesi Trump'ı "Seçim öncesi alt yapıya 1 trilyon dolar yatıracağım diyordun. Hani nerede o 1 trilyon dolar" diye sorguluyor. Pentagon önceki gün "Az bütçelerle böyle giderse dünyadaki gücümüz bitecek. ABD çöküyor" diye rapor yayınlanıyor. İsrail'in kendine yönelik nefret tohumları ektiği Ortadoğu'da güvendiği dağlara kar yağıyor. Suudi Arabistan, İslam dünyasının kalbi Mekke'ye dün Yemen'den balistik füze fırlatıldığını açıkladı. İslam dünyasını bugüne kadar fitnelerle çatıştırarak bölenler ve Kabe'nin olduğu şehre füze yollattıracak kadar gözü dönenler, yakın bir gelecekte kendi derdine düşecek. Ebabil kuşları onların Para İmparatorluğu üzerinde mutlaka uçacak. Ve o haddini bilmez, "Osmanlı bitti" diyen İsrail bölgede yalnız kalacak. "Bitiyoruz" diyerek Osmanlı'nın torunlarının yaşadığı Türkiye'nin kapısını çalarak "Kurtarın bizi" diye yalvaracak. Çünkü bu yüzyıl Türk ve İslam asrı olacak. Yeni Türkiye rüzgar gibi akan enerjisi ile, Amerika'da Türk düşmanlığı yapan Yahudi lobilerinin yerini alan FETÖ'yü de halledecek, tüm düşmanlarını da... Almanlar ve tüm Batı neden saldırıyor bize? Küçük ülke olsak böyle çıldırırcasına hücum ederler mi? Herkes rahat olsun...
"Osmanlı bitti" diyen Tel Aviv ise şunu düşünsün... "Zulüm edersen Mescid-i Aksa'ya... Düşersin eline, bitti dediğin Osmanlı'ya!"