Tarihi 5 Mart 2015

Teşekkürler Elizabeth

EL-Kaide Suudi Arabistanlıların kurduğu bir örgüttür. Usame Bin Ladin ve etrafı hep Suudi Arabistan vatandaşıdır.
Aynı şekilde IŞİD de Suudi Arabistan'dan gelenlerin hakim olduğu bir örgüttür.
Suudi Arabistan'ı kuranlar ve hala yönetenler İngilizlerdir. O halde hem El-Kaide hem de IŞİD İngiliz'dir. Ortadoğu'da İngiliz çıkarlarına çalışan iki örgüttür. Bu denklemi yıllardır yazıyoruz bu sütunlarda.
Geçen hafta Yazboz'da Türkiye'ye operasyona gelip Boğaz'da Kırmızı Yalı'da kalan İngiliz Ajan Kim Philby'i anlatmaştık. Babası John Philby de İngiliz ajanıydı. 1915'te Osmanlı'yı parçalamak için Irak-Ürdün arasında mekik dokumuş, son olarak Suudi Arabistan'da ortaya çıkıp Kral'ın sağ kolu olmuştu.
Mekke girişinde "Müslüman olmayanlar bu şehre giremez" yazıyordu. Yani Müslüman olmayanlara haram topraklardı orası. Suudi Kralı, İngiliz Ajan John Philby için çözüm bulmakta zorlanmadı.
Ona sakal bıraktırdı, cübbe giydirdi, adını da değişitirp "Muhammed" yaptı.
Sakallı-cüppeli John, "Muhammed" adını kullanarak Kral'ın desteği ile haram topraklarda elini kolunu sallayarak gezdi, insanları örgütledi. Osmanlı'dan kopuş sağlandıktan sonra Suudi Arabistan'a gelen tüm petrol şlirketleri artık İngiliz ajan John ile çalışmak zorundaydı. Nitekim de öyle oldu. İngilizler sakallı-cüppeli ajan gönderir, örgütler kurar, ortalığı kan gölüne çevirip istediğini alır. Bunu söyleye söyleye dilimiz kurudu. Bazıları "Fazla uçuyor ve hayal kuruyorsunuz" diyor. Bize "Sizin ki komplo teorisi, El-Kaide'yi İngilizlerin kurduğunu nasıl ispatlayabilirsin" diyenler bile çıkıyor. Haklılar, belgeyle konuşmak lazım. Sağolsun belge konusunda İngiltere Kraliçesi imdadımıza yetişti. Kraliçe'nin malı BBC dün bir haber yayınladı. Eymen Dean'ı tanıtıyorlar gururla o haberde.
Eymen Dean, Suudi Arabistan'da doğmuş, büyümüş, dini eğitimini tamamlamış.
Gitmiş El Kaide'yi kurmuş. Evet o El-
Kaide'nin kurucu üyelerinden biri. Aynen böyle diyor Kraliçe'nin yayın organı BBC.
Ve devam ediyor, iftiharla sunum yapıyor; "Eymen Dean aynı zamanda da İngiliz İstihbaratı MI6 ajanı" diye. Teşekkürler Kraliçe Elizabeth. Bize böylesine önemli bir belgeyi resmi yayın organından takdim ettiği için majestelerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Adamla ne güzel röportaj yapıp konuşturmuşsunuz öyle. IŞİD'de kafa kesen ve dünyaya CİHATÇI JOHN diye tanıtılan vatandaş da İngiliz ajanı çıkmıştı geçtiğimiz hafta. Eğer ABD'li bir yazar deşifre etmese El-Kaide kurucusu İngiliz Ajanı da ortaya çıkmayacaktı. Sırf bu deşifre olayı nedeniyle ajan Eymen dean'ı BBC röportajı ile kahraman ilan edip ödüllendiriyorlar. Lütfen bu tarz deşifrelerin devamını bekliyoruz.
Şu IŞİD'deki kurucu üye İngiliz ajanlarla yapacağınız röportajları da sabırsızlıkla bekliyorum. Afrika ve Ortadoğu'da Kralları koruyacak kadar yakınında olan İngiliz ajanlarını da mutlaka sıraya alın. Ve lütfen bizde de aramızda "Ahmet-Mehmet" adıyla gezen, örgütlerde, vakıflarda at oynatan içimizdeki İngilizlere de söz hakkı tanıyın BBC'de. El-Kaide'nin kurucu üyesi Suudi Arabistan doğumlu Dean'ın İngiliz ajanı olduğunu anlattığınız röportajı okurken film şeridi gibi bir çok konu geçti aklımdan.
Mesela geçtiğimiz hafta Yazboz'da gazeteci Obermayer'in çalışmalarını yayınlamaıştık.
Swisslekas belglerinde yansıyan skandalı anlatıyordu. "El Kaide'ye finansal destek sağlayan Suudi Prenslerin, bu yardımı aktarabilmek için imdadına yetişen İngiliz Bankası"nı anlatıyordu Obermayer. Maşallah hem kurucu ajanlar gönderiyorsunuz terör örgütlerine hem de para. Salı akşamı da Türkiye'de yeni bir organizasyona girmişsiniz. İngiliz elçiliğine Türkiye'de yaşayan bazı gazetecileri ve önemli isimleri davet edip ağırlmışsınız. "Aman aramızda kalsın, off the record bu toplantı" diye de tembihte bulunmuşsunuz. ABD elçiliği de bu davete ortakmış maşallah. Sürekli tekrarlanacak, bir ay İngiliz elçiliğinde diğer ay ABD elçiliğinde olacakmış bu özel ve gizli davet.
Ziyaretime gelen sizin davetlilerinizden biri anlattı sağolsun. El Kaide'ye kurucu üye ajan gönderdiniz. IŞİD'i kurdunuz.
Acaba Türkiye'de özel toplantılarda ne kuruyorsunuz? Çok merak ettim.
BBC'den açıklayın da aydınlanalım. Kraliçe
Elizabeth'e selamlar...