İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 11 Şubat 2018

Kocaman'ın silahı pres olacak

Fenerbahçe zorlu maçlara presle başlıyor. Başakşehir'in pas bağlantısını kırmak için bunu deneyecektir.
Kocaman sahaya mücadeleci bir takım sürer


Başakşehir maçından Fenerbahçe'nin mağlup ayrılması Sarı-Lacivertlileri yarışta bir hayli geride bırakır. Bu yüzden Kocaman'dan riskli bir futbol beklenemez. Fenerbahçe'nin bu tip zorluk derecesi yüksek maçlarına baktığımızda genellikle sahadan istediğini alarak ayrıldığı da başka bir gerçek.
F.Bahçe'nin sahadan puan ya da puanlarla ayrılması sürpriz olmaz

NETO OYNAR TAŞLAR YERİNE OTURUR
Bu maçta Kocaman'ın çok zor bir tercihi var ama son kupa maçında Neto sağlığına kavuşmuş gözüktü. Bu yüzden de sanırım Neto ile başlayacak. İlk hedefi ise Başakşehir'in orta sahadaki pas bağlantısını kesmeyi deneyecek.​

​ADEBAYOR FAKTÖRÜ ÇOK ÖNEMLİ
Neto'nun gelişiyle Josef&Topal ikilisine kavuşulacak. Burada şu soru akla geliyor. Fenerbahçe'de Adebayor gibi fizik gücü çok yüksek bir santrfora karşı Neto&Neustadter ikilisi gerekli üstünlüğü kurabilecek mi?

FENER DERBİLERDE BUNU YAPIYOR
Adebayor, eğer oynarsa Arda ve Visca gibi dikkat edilmesi gereken oyuncular var. Emre ve Mossoro'nun olmaması ise Başakşehir için dezavantaj.
Kocaman'ın Fenerbahçe'si bu zorlu maça presle başlar. Zaten derbilerde hep yaptı.

İSİMLER DEĞİL TAKIM OYUNU...
Bu maçta Aykut Kocaman'ın en büyük silahı isimler değil, yine takım oyunu olacaktır. Risksiz ama baskı gücü yüksek bir oyun beklenebilir.
Kocaman ilk golü bulan olmak isteyecektir.