İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 18 Eylül 2015

Pereira krediyi tüketiyor

Günümüz futbolunda olmazsa olmaz bir numaralı kural fizik olarak güçlü olacaksınız.
Eğer rakibinizden güçlü değilseniz istediğimiz kadar kaliteli ayaklara sahip olun sahada istediğinizi alamazsınız. Dün akşam Fenerbahçe'nin Saracoğlu'nda aldığı beklenmedik yenilginin altında yatan sebep budur. Pereira ne açıklarsa açıklasın ister laktak testi yaptırsın ister yaptırmasın bir tek gerçek var ki sezon başından bu güne kadar geçen 3 aylık sürede neredeyse hiçbir oyuncu gerçek kapasitesinde değil. Böyle olunca da kalite güçle birleşmediği için Fenerbahçe takımı şuan hiç tat vermiyor. Maçın özeline girersek ilk 3 dakikada Fenerbahçe neredeyse maçı bitirecek pozisyonlar yakaladı.
İlk devre genelinde de girmiş olduğu gol pozisyon sayısı tam 13...
Bu kadar pozisyona girip atamayınca geçen her dakika rakibin lhine işlemeye başladı. Ve fizik güç devreye girerek Molde'li oyuncular Fenerbahçe'nin kaliteli ayaklarına havlu attırdı.

TOPAL ÇIKMAMALIYDI
3-1'den sonra Fenerbahçeli oyuncular o kadar tükenmişti ki rakibin üzerine gidip skoru kurtarabilmek adına hiçbir çaba gösteremediler ve taraftarın tepkisini çektiler. Skorun 3-1'e gelmsinde Pereira'nın Mehmet Topal'ı oyundan almasında rolü büyüktü.
Topal oyundan çıktıktan sonra Norveç ekibi elini kolunu sallaya sallaya Fenerbahçe kalesine geldi.
Sonuçta Daha 5 maç var ve henüz gruptan çıkma adına kaybedilmiş birşey yok. Ama Son Kasımpaşa maçı ve dün geceki maçta Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu futbol.
Taraftarlara hiçbir ümit vaadetmiyor. Portekizli hoca da sezon başında yapılan transferlerle kazandığı kredileri hızla tüketiyor.

MAÇIN EN iYiSi MARTIN LINNES
Güzel futbolunu müthiş bir golle süsledi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ VAN PERSİE
Hollandalı yıldız ritmini bir türlü bulamadı.