Ergün Diler

ERGÜN DİLER

Tarihi 17 Nisan 2013

Büyük savaş

Konu uzun ve derin. Ama anlaşılması şart. Bunları atlarsak adamlar düne kadar yaptıkları gibi gelip hem döver, hem de paramızı alıp gider! Bu sefer kaç banka batar, ne kadar dolar gider bilemem! Günde 25 saat ayakta olmak, uyanık kalmak zorundayız!
Önceki gece Amerika'da gerçekleşen saldırıdan yola çıkıp Musul-Kerkük'e geleceğim.
Sıkılmazsanız birlikte yola çıkalım...
Dediğim gibi yolumuz uzun!
Haydi...
1789 Fransız devrimi olunca KRALIN başı kesilip atılır! Cellatlardan biri "Molay intikamın alındı!" diye bağırır! MOLAY, Tapınak Şövalyeleri'nin simge ismidir! Bir NO'lu önderdir! Fransız ihtilali ile birlikte Osmanlı'daki MASON LOCALARI hayata geçti. Devrimden hemen sonra özellikle BALKANLAR'da mason locaları faaliyete başlamış, birçok asker, siyasetçi ve tüccar da buralara kayıt yaptırmıştı! 600 yıl hüküm süren imparatorluk, gizli faaliyet yürüten LOCALAR tarafından yıkılacaktı!
Peki neden?
Osmanlı AKILLI bir devletti! Kurumlar eski ve sağlıklı çalışmasa da akıl vardı! Özellikle Padişah II. Abdülhamit çok zeki bir insandı!
Abdülaziz'in bileklerinin kesilip öldürülmesi yıkımdan önceki en büyük şoktu! Feriye'deki darbenin ardında İNGİLİZLER vardı.
Abdülhamit, suikastın neden yapıldığını görecek kadar vizyon sahibiydi. Geleceği gördüğü ve İngilizler'in amacını bildiği için 1901 yılında Alman Maden Mühendisi Paul Groskoph'tan bölgenin PETROL haritasını çıkarmasını istedi. Balkanlar'dan gelen tehlikenin altında yatan sebebin PETROL olduğunu anlamıştı!
Mason locaları Osmanlı'yı dağıtmak için çırpınıyor, perde arkasında İNGİLİZLER büyük planı hayata geçirmek için çalışıyordu!
Kraliçe, Ortadoğu'ya inip enerjiyi almanın peşindeydi!
Tek engel Osmanlı'ydı!
Ve bu nedenle ortadan kalkmalıydı! Abdülaziz'den sonra İttihat ve Terakki üzerinden Abdülhamit de derdest edildi! Osmanlı artık ellerindeydi!
Dağılması ve Ortadoğu'dan çıkması kaçınılmazdı! Öyle de oldu zaten!
Ardından İZİNLE kurduğumuz Cumhuriyet de "Redd-i Miras'la" yaşama hakkı kazandı!
90 yıl böyle geçti! Tarihten, dilden, dinden ve bölgeden uzak! Türkler içeride birbirini yerken adamlar gelip istedikleri gibi at oynattı. Hem küçük hem de problemli bir ülke haline geldik!
Sorunlarımız bir türlü bitmiyordu! Hiçbir olaya geniş bakamıyor asıl nedeni göremiyorduk! Bir Abdülhamit de çıkmıyordu bir türlü! Zeka parıltısı gösterenlerin çoğu ruhlarını dışarıya satıyordu! Ülkenin geleceği artık bizim elimizde değildi! Bu kaderi de Londra yazıyordu!
Çaresizlik sürüp gidiyordu!
1980 darbesiyle ülke açık pazara dönüşüyor, 28 Şubat'la bankaların içi boşaltılıyor, Kemal Derviş'in gelmesiyle BORÇ alınan milyarlarca dolar daha önceden TESPİT edilen isimler arasında paylaştırılıyordu!
Ne asker, ne maliye, ne de bir savcı oynanan oyunu görüyordu! Çünkü biz TÜRKLER parayı takip etmeyi bilmezdik! Operasyona katılan BOĞAZ sakinleri dışarıdan ücretsiz danışmanlık aldığı için işler tıkır tıkır yürüyordu! Biz Sincan'daki TANKLARA bakarken milyarlarca dolar el değiştiriyordu! Devlet ne yapacağını kara kara düşünürken, Boğaz'da şampanyalar patlıyordu!
Ülke kaybediyor ancak birileri yine kazanıyordu! "Ortadoğu'ya bakmayalım" diye sayısız Kürt isyanı çıkaran güç, son olarak da PKK ile zamanımızı alıyordu! Hem de kanlı bir şekilde!
Oyunu kuran aklın tek korkusu Türkler'in bölgeye inmesiydi!
Çünkü Türkler geldiği anda Abdülhamit'in de Abdülaziz'in de intikamı alınmış olacaktı! Hem ülke büyüyecek hem de tarihimize altın bir sayfa daha eklenecekti! Ama en büyük engel bunlardan AKIL alan muhalefetti!
Anlayacağınız Türk'ün yürüyüşü hem içeriden hem dışarıdan frenleniyordu!
DEVAM...
Amerika, Londra ile bağlantılı Yahudi baronlardan bıkınca, yaka silkince İKİZ KULELERE uçaklarla saldırdı! Bu, CIA operasyonuydu! Bu saldırı ile ULUSAL AMERİKA, Baronlara "Artık paradan para kazanma ve dünyayı yönetme isteğinden vazgeçeceksiniz" diyordu!
Açık ve net bir savaş ilanıydı. Bunun üzerine Afganistan ve Irak işgal edildi! Petrol piyasalarının BARONLARIN eline geçmemesi, enerjinin Londra ve Avrupa'ya bağlanmaması gerekiyordu!
Ama Amerika bunu yapamıyordu! Askerle olmuyordu! Tek şansları Ankara'nın kapısını çalmak ve yardım istemekti. Yoksa karşılıksız bastıkları DOLARIN bir hükmü kalmazdı! Eğer DOLAR, petrol gibi olmazsa olmaz bir ihtiyaç için geçerli para birimi olmaktan çıkarsa bu Amerika'nın batışı demekti!
Füzelerin, bombaların yapamadığını DOLARIN kadrodışı kalması yapardı!
Hem de bir günde! Bu nedenle OSMANLI'nın geri gelmesi şarttı!
Yani bizi sevdikleri için değil muhtaç oldukları için!
Obama'nın temsil ettiği kanat bu garantiyi verince Ankara hızla yol aldı.
Ankara ilerledikçe John Kerry Türkiye'yi mesken tuttu! Şimdi de Rus Bakan Lavrov gelecek! Çünkü bütün düğümü Türkler çözecek! İki güç de buna gönülden destek veriyor! Ancak Londra ile Yahudi BARONLAR bu oluşumun karşısında!
İşte bu karşı çıkış dün gece BOSTON'da kendini gösterdi!
Tayfun Er'in yazdığı gibi 1775'te AMERİKA-İNGİLTERE Savaşı'nın başladığı yer olan Boston kana bulandı! Bu Londra'nın "Seni kurulduğun yerde yıkarım" mesajıydı! İngiltere'nin, İKİZ KULELER'e yani Dünya Ticaret Merkezi'ne saldıran Amerika'ya keskin ve iddialı bir mesajıydı! Haliyle bu savaşın ayak sesleri yakında bölgeden ve Türkiye'den de duyulacak!
Türkiye de hedef olacak!
Çünkü pasta yeniden paylaştırılırken acı ve kan kaçınılmaz olarak kapıyı çalacak! En büyük ROL Türk askerine düşecek! Kuvvetle ihtimal Büyük Türkiye askerin süngüsüyle kurulacak...
İşte Amerika, Yahudi baronlar ile Londra'nın direnişini kırmak için bir anda ALTIN fiyatlarını yere indirdi! Son aylarda ALTIN külçeleri önünde durmadan poz veren Kraliçe Elizabeth'i korkuttu! Bölge ateşe verilmeden önce yeni bölüşüme karşı çıkanların ellerindeki ALTINLAR TENEKEYE dönüştürülecekti!
Operasyonun amacı buydu! İran da dahil olmak üzere ALTINA yatırım yapan ülkeler yara alacaktı! Hem de büyük şekilde! Altın fiyatları düşerken DOLAR çıkacaktı! Böylece bölgedeki olası bir savaşa kimse para ayıramayacaktı! Bu da Türkler'in önünü açacaktı! Nasıl olsa Türkiye'ye, Ortadoğu'dan DOLAR yağıyordu! Altının çakılmasının bir zararı olmayacaktı!
Yani PARA, BOSTON, PATLAMA, ORTADOĞU, PKK, BARIŞ, İSRAİL'İN HÜZNÜ, LONDRA'NIN KAYBI gibi onlarca gelişmenin ardında Türkiye'nin BÜYÜK yürüyüşü yatıyordu! Abdülhamit'in bıraktığı yerden devam ediliyor! Çok kişi bundan rahatsız!
Türkler 90 yıl sonra geri dönüyor!
Korkmasınlar da ne yapsınlar!

NOT: Birkaç gündür EMEK SİNEMASI meselesi yüzünden medyada söylenmeyen söz kalmadı. Sallayan sallayana... Oysa ortada hiç konuşulmayan gizli bir gerçek var!
Abdülhamit'e Cuma çıkışı suikast düzenleyen iki Ermeni, eylemden sonra CERCLE d' ORIENT'in bulunduğu binayı havaya uçuracaktı! Şimdiki ismi BÜYÜK KULÜP olan seçilmiş özel isimlerin üyesi olduğu Cercle d' Orient neredeydi biliyor musunuz?
EMEK SİNEMASI'nın olduğu yerde!
Solcular neden mi bağırıp çağırıyor!
Bilemem! Ama akıl şart!