BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 13 Ekim 2015

DAEŞ-PKK kardeşliği

Kahrolsunlar... Silüetler belli, adres belli, hedefleri belli. Kahrolacaklar belli. HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ! Kobani-Suruç-Ankara katliamına vesile olmaktan, genç fidanlarımızın toprağa düşmesinden hiç mi suçları yok? Sokağa çıkacak yüzü nasıl buluyorlar? Hiç mi içleri sızlamıyor? Kandil baronları, Murat Karayılan, Cemil Bayık ve diğer katiller... DAEŞ'i kuranlar, başta CIA Başkanı Petraus ve derin odaklar.
PKK'yı arkadan destekleyenler, ihale verenler.
PKK-KCK'nın beyin adamları Zübeyr Aydar ve Remzi Kartal Almanya'da yaşıyor. Neden acaba? DHKP-C'nin beyni dursun Karataş Paris'te öldü. Fransa ne yapıyordu ? Amerikan'ın eski büyükelçileri DERİN ADAMLAR Edelman ve Abramowitz, ne işler çeviriyor? CIA ajanları Selahattin Demirtaş'la ne konuştu? "Seni Cumhurbaşkanı seçtirmeyeceğiz" taktiklerini kim verdi? Türkiye'yi satanların, maskeler arkasına saklananları biliyoruz. PKK -KCK-PYD'YE HAYAT VEREN DAEŞ'tir! DAEŞ'i Kobani'ye saldırtan STRATEJİK BEYİN, New York-Londra-Berlin-Paris-Telaviv'de oturuyor. Hedef, milli ve bağımsız politika izleyen Yeni Türkiye liderliği. 1 Kasım'da AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesi, ÜST AKIL'IN işine gelmezdi. PKK'nın da işine gelmezdi. Hedeflerinde YENİ TÜRKİYE'NİN JEOPOLİTİK POZİSYONU VE MİLLİ-BAĞIMSIZ POLİTİKANIN MİMARI CUMHURBAŞKANI TAYYİP ERDOĞAN var.
Sırasıyla bakarsak, Büyük Resim karşımıza çıkar:
1) DAEŞ'i kurduran Stratejik Beyin, durduk yerde Kobani'ye saldırdı.
2) Tek dişi kalmış Batı PKKPYD'nin arkasında hemen konumlandı.
3) Kobani'den PKK-PYD'nin bir hikâye çıkarmasını sağladılar. Selahattin Demirtaş, Amerika'da CIA ajanlarıyla yaptığı görüşmeden sonra, Kobani'yi bahane etti, 50 insanımızın kanına girdi.
4) PYD'nin aldığı yeni silahları Türkiye içindeki PKK katillerine geçirdiler. Türkiye, 7 Haziran seçimlerine gidiyordu. HDP'nin barajı aşması için, yabancı servisler, PKK'nın ihale kardeşi bir katilin cebine DAEŞ kimliği koyarak Diyarbakır'da bomba patlattılar.
DAEŞ'in PKK'ya hediyesiydi.
5) PKK-KCK, çözüm sürecini bombalayacaktı. Bahane arıyordu. PKK katilleri askeri, polisi, sivili, çocuğu gözlerini kırpmadan şehit ettiler.
Suruç'da cebinde DAEŞ kimliği olan katil devreye sokuldu. Yine, DAEŞ'in PKK'ya hediyesiydi.
6) Seçime giderken, PKKKCK, Güneydoğu'da çöküyordu. HDP geriliyordu. Tek taraflı ateşkes dümenleri, "Ankara savaş istiyor" çığlıkları arasında, Ankara katliamını yabancı servis- PKK'nın ihale kardeşi DAEŞ kimlikli PKK dostu katillere yaptırdılar. DAEŞ-PKK kardeşliği yine devrede. Yabancı servisler, hem DAEŞ'in, hem de PKKKCK'nın ağababası. Onları 'savaşıyor' gösterip, Yeni Ortadoğu haritası çiziyorlar.
Maalesef, Türk-Kürt aziz vatandaşlarımızın kanına giriyorlar. Bunlar, bir İNGİLİZ AKLI'DIR. Haçlı zihniyeti İngiltere/Fransa, Osmanlı'yı parçalamaya karar vermişlerdi.
1915 yılında, İngiliz/Fransız donanması Çanakkale önlerindeydi. İstanbul'u işgal etmek istiyorlardı. Aziz milletimizin birlik ve beraberliği ile sulara gömüldü. 1918'de Sevr Anlaşması imzaladılar. Anadolu topraklarını parçaladılar. O zaman, Irak-Suriye'deki Kürt kardeşlerimiz, "Biz Türkiye ile beraber olmak, beraber yaşamak istiyoruz" diye yalvardılar. Ama İngiliz aklı, buna izin vermedi. Kürt kardeşlerimizi 4 ülkeye ayırdılar ve böldüler. 1922 yılında, Haçlı Ordusu İngiliz planlarıyla Ankara önlerine kadar geldiler. Ankara'yı işgal edeceklerdi.
İstiklal Savaşı'yla Sevr'i parçaladık. 2013 yılında, Türkiye'nin kanını emen IMF-Dünya baronlarının elinden kurtulduk.
Tüm borçlarımızı ödedik. Çıldırdılar. Milli ve bağımsız politika izleyen Yeni Türkiye lideri Tayyip Erdoğan'ı yıkmaya, onu yıkarak, Büyük Türkiye olma sevdamızı kırmaya karar verdiler. Ankara'da patlatılan bombanın arkasında kim var biliyoruz.
Taşeronlarını biliyoruz. Cebinde onun bunun kimliği çıkan katillere inanacak kadar aptal değiliz... Bağımsız Türkiye için yollardayız. Hedefimiz BÜYÜK TÜRKİYE. Türkiyemizi, 'KÜÇÜK' yapmayı düşünenleri aklını DOLAR'A-EURO'ya satanları biliyoruz. Başkentimiz, Ankara'dır.
KAZANAN 80 MİLYON VATAN EVLADI OLACAK. BAŞKENTLERİ ANKARA OLMAYANLAR KAYBEDECEK.