BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 11 Ekim 2015

Katliamın arkasında kim var?

Aziz milletimizin başı sağ olsun.
Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Hainler, satılmışlar; Ankara'yı kana buladılar. Masum vatandaşlarımızın kanına girdiler. Ankara katliamını kimler? Neden yaptırdı?
Ankara'da uygulanan hazırlıklı-kurgulanmış planlı hain saldırının zamanlaması, yapılış biçimi, hedefleri, bombalardan ne beklendiğini masaya yatırırsak arkasında kimlerin olduğunu anlamamız kolaylaşır.
Karşımıza çıkan siluet, çok farklı hainlik peşinde...
Birbirinden farklı noktaları hareket geçirmeye çalışıyor.
En güçlü ihtimal: Hain, satılmış PKK-KCK-DHKP-C katillerinin, yabancı istihbarat servislerinden aldıkları ihale üzerine gerçekleştirdiği izlenimi çok kuvvetli bir ihtimal.
İkinci ihtimal: PKK-DHKP-C ortaklığı operasyonu,
Üçüncü ihtimal: IŞİD militanı. PKK'ya kızıyor gibi gösterilme tezgâhı.
Bu işe PKK-KCK-DHKP-C'nin beyni basmaz. İhaleyi veren yerin birkaç ismi var. ÜST AKIL, STRATEJİK AKIL, DÜNYAYI İDARE EDEN AKIL.
Ankara katliamının çok hedefi var:
İÇ POLİTİKA: İstikrarsız Türkiye, koalisyon çıkarma, HDP-Selahattin Demirtaş'ın baraj dışına düşmesini engelleme...
DIŞ POLİTİKA: Yeni Suriye haritasına Türkiye liderliğinin müdahalesini engelleme, milli ve bağımsız Türk dış politikasını değiştirme.
YAPILIŞ BİÇİMİ: Ankara katliamının yapılış biçimi, daha önceki planlı olaylarla birebir benzerlik gösteriyor. 'ANKARA KUMRULAR, HDP'NİN DİYARBAKIR MİTİNGİ'NDEKİ CANLI BOMBA, SURUÇ' olaylarında üzerinde plastik bomba düzeneği olan canlı bomba kullandılar. Bu olaylar içinde PKKKCK'nin militanları vardı. Diyarbakır olayıyla, HDP'ye baraj atlattılar. Suruç'ta, IŞİD'in YABANCI AJANI'NIN militanı kullanılsa da, PKK-KCK'nın,7 Haziran sonrası istikrarsızlık sürecini başlatmasını sağladılar.
Ankara katliamının zamanlaması, 1 Kasım'a yöneliktir. Yabancı beyin, HDP'yi yaşamakta olduğu sıkıntıdan kurtarmaya çalışmaktadır. Nitekim Savaş'a hayır, inadına barış mitinginin ismi bile HDP'le aynı kulvarın kullanan sol orijinli-
AK Parti karşıtlığında birleşen örgütlerdir.
Olay sonrası Selahattin Demirtaş'ın, Hükümet'i suçlayan açıklaması, işin ne olduğunu apaçık anlatmaktadır. 1 Kasım'a kadar, AK Parti'ye karşıt olanları bir arada tutmak, harekete geçirmek ve seçimlerden bir KOALİSYON çıkarmaya matuftur.
HDP'nin gerileyen oylarını yükseltme hamlesidir.
PKK'NIN SİLAH BIRAKMA NUMARASI: Ankara katliamının öncesinde, PKK üzerinden yabancı servislerin bir planına özellikle dikkatle bakmakta yarar var. PKK,'tek taraflı silah bırakma' taktiğine başlamıştı. 'Tek taraflı silah bırakmak'ta üç beklentileri var.
1) PKK, Türk güvenlik birimlerince darmadağın edildi. Eleman ve silah sıkıntıları var. Zaman kazanmak istiyorlar.
2) PKK, Türkiye'deki elemanlarını yakında Suriye'de hızlanacak İŞİD'le savaşta kullanmak istiyor. Yabancı servisler öyle istiyor. Amerikan'ın militanları olmak zorundalar.
3) Silah bırakarak, HDP'nin içinde düşmeye yakınlaşan HDP-Selahattin Demirtaş'ın baraj altında kalmasını, oylarını yükseltmesine yardımcı olmak istiyorlar.

SONUÇ: Almanya'ya kaçan FETÖ ÖRGÜTÜ'NÜN savcısı Zekeriya Öz, Gezi olayları için "PKK müdahil olsaydı hükümet şu an olmayacaktı. PKK emri kimden aldıysa katılmadı" demişti. 2013 yılında Taksim-Gezi üzerinden gençleri, sosyalistleri, komünistleri, AK Parti karşıtı örgüt ve organizasyonlarıyla, CHP'yle bileşen bir yapıya soktular. Fakat Kürt vatandaşlarımız desteklemedi.
6-7 Ekim 2014'te Kobani'yi merkez üssü yaparak, Taksim-Gezi'nin eksenini, PKK-KCK-Sol-Sosyalist-Komunistleri bir araya getirme operasyonu gerçekleştirdiler.
Ankara katliamıyla, AK Parti karşıtı Cephe'yi genişletmeyi deniyorlar.
AZİZ MİLLETİMİZ BU OYUNLARI PAÇAVRAYA ÇEVİRECEKTİR.