BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 21 Temmuz 2015

Suruç'un perde arkası

Aziz Milletimizin başı sağ olsun. Hain terör saldırısıyla 28 insanımızın canına kastettiler. Kim bunlar?
Suruç katliamının arkasındaki kahpe beyin kim? Taşeronlarını, beşinci kollarını, ajanlarını, canlı bombalarını Suruç'ta kullandılar.
Kobani'yi bahane ederek, 6-7 Ekim 2014'te 50 vatandaşımızın kanına girmişlerdi. Bu sefer, Kobani'ye gitmek için toplanan insanlarımızı hedefe koydular. Lanet olsun katillere. Lanet olsun, Türk-Kürt kardeşliğini bozmaya çalışanlara.
Lanet olsun, geleceğimize kastedenlere, çocuklarımızı, gençlerimizi öldürenlere. Lanet olsun eylemcilerini Türkiye'ye gönderen kahpe beyinlere...
Dünkü yazımda, Türkiyemize tuzak kuran gizli ellerden, Atlantik ötesindeki beyinlerden bahsetmiş, Türkiye kumpaslarının oralarda formüle edilip edilmediğinİ sormuştum. Hedeflerine, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı alan, Türkiye'nin MİLLİ VE BAĞIMSIZ DURUŞUNU kıracak eylemlerin arkasında konumlanan ellerden bahsetmiştim. Suruç'taki katliamını da planlayan kahpe beyinlerin, boş durmadıklarını, uyumadıklarını bir kez daha gördük. Yerine gelince DAEŞ'i, yerine gelince PKK'yı kullanıyorlar.
Ajan provokatörlerini gönderiyorlar.
Onların gözünde insan yok, kan var, kan. Petrol var, petrol! Müslüman yok, Müslümanların kanını emmek var. Yeni Ortadoğu haritaları hazırlamak var. Ülkeleri parçalamak var. Suruç'ta katliam yaptıranların kafasında, Türkiye'yi kaos'la teslim almak var. Alamayacaklar.
Akıttıkları kanda boğulacaklardır.
AK Parti'ye karşı muhalefet kanadını, Derin Amerika/Avrupa, İsrail-Mossad markaja almıştı. Ne tesadüf ki, 2010'da Selahattin Demirtaş ve Kemal Kılıçdaroğlu partilerinin başına geçmiş, ikisi de 2013'ün sonlarında ABD'ye gitmişti. Derin Amerika'nın Kılıçdaroğlu ile Demirtaş'ı yakınlaştırması, sıcak kanalları açmasının muhakkak sebepleri bulunuyordu. Derin Amerika,(İsrail,Neo-Con) planı şuydu:
BİR) CHP ile HDP arasındaki ilişkiler ağı geliştirilerek,Türk-Kürt beraberliğini perçinleştirecek çözüm süreci üzerinde çalışma zemini (oynama-kurgulama) yaratmak...
İKİ) Zaman içerisinde uzak düşmüş CHP ile HDP birbirlerine karşı rezervlerini geride bıraktırmak. Kılıçdaroğlu-Demirtaş beraberliğiyle, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı kuşatmak,
ÜÇ) Ve... Derin Amerika, Fethullah Gülen Cuntası araclığıyla,17/25 Aralık darbe teşebbüsünü organize etti.
Demirtaş, Amerika'dan döndü, 6-7 Ekim olayları patlatıldı. Demirtaş'ın çağrısıyla 50 sivil vatandaş katledilerek çözüm süreci türbülansa sokuldu. HDP'nin siyasi pozisyonu, Kobani bahane edilerek değiştirildi. Kürt siyasetinin duruşu, Kandil Baronları'nca ÇÖZÜM SÜRECİ düşmanlığı çizgisine kaydırıldı.
CHP - HDP ittifakıyla, 2 partinin misyonu Erdoğan'ı ve AK Parti'yi durdurmaya indirgendi. Demirtaş-HDP, 7 Haziran seçimleri öncesinde koç başına haline getirildi. HDP'nin 7 Haziran seçimlerindeki seçim beyannamesi üç kelimeden ibaretti; "Erdoğan'ı Başkan yapmayacağız!"
Kılıçdaroğlu da ABD ile çok yakın ilişkileri olan Sezgin Tanrıkulu ve Murat Özçelik'i öne çıkarıyor, HDP'ye yeşil ışık yakıyordu. Yakınlık o kadar ileri aşamaya geldi ki, HDP'nin barajı aşması için Kılıçdaroğlu yardımcı oldu. IMF'Cİ CHP'li Kemal Derviş seçim öncesi HDP için parlak laflar etti.
CHP Meclis adayını destekleyen HDP'ydi. CHP'nin AK Parti ile hükümet kurmasını isteyen Demirtaş'tı. CHP'ye olumsuz laf etmemek, kırıcı olmamak için karar bile aldılar. Son olarak Meclis'te HDP'nin RTÜK üyeliğini AK Parti-MHP'ye karşı destekleyen bir CHP liderliği vardı.

SONUÇ
: 2010'dan beri,olanları bir çerçeve içine oturtursak, KILIÇDAROĞLU İLE DEMİRTAŞ'ın çok iyi ilişkiler içinde olmasının,arka planındaki GÜÇ'Ü anlamak kolay olur. Belliki İSRAİL (Derin Amerika), 2009 One Mınute darbesinin acısı içindeler. Ona kol kanat geren BARONLAR (Petrol-Silah-Para) boş durmuyor. Aziz Milletimiz her yılın 29 Ocak tarihi'ni ONE MINUTE BAYRAMI olarak kutlamaya kararlıdır. Atlantik önüötesi Kahpe Beyinler, akıttıkları kanda boğulacaklardır. Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaklardır.