BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 22 Şubat 2015

CHP ve Yahudi lobilerinin aşkı

Dün çıkan yazımın son cümleleri şöyleydi...
TARİH 3 ARALIK 2013: "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin Ankara büyükelçisi Ricciaordone aracılığıyla ilk kez Amerika'ya gitti. Kılıçdaroğlu, CHP'nin iktidara talip olduğunu, projelerini ve programını millete değil de ABD'ye anlatma ihtiyacını hissediyordu.
ABD'deki bazı Yahudi kuruluşlarıyla ve Gülen'e bağlı güçlü lobicilerle buluştu. ABD'nin eski Ankara Büyükelçileri Morton Abramowitz ve Eric Edelman'la görüştü. Meşhur Yahudi Stratejist Alan Makovsky'i ile CHP'nin danışmanı olması konusunda anlaştı"
Peki, her fırsatta 'anti-emperyalizm' ve 'anti-Amerika' söylemlerini dilinden düşürmeyen CHP'yle,Amerikan Neo/ con,Yahudi Stratejist ve Eski Büyükelçilerin aşkının başlamasına yol açan ne olmuştu?
ÇÜNKÜ ,DAVOS'TA ABD NEO/ CON VE İSRAİL'İN BAŞINA TAŞ DÜŞMÜŞTÜ!
TARİH 29 OCAK 2009: Başbakan (Cumhurbaşkanı) Tayyip Erdoğan, Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e 'One minute' diyerek tarihi bir tokat anlamında çıkış yapmış, Müslüman dünyada büyük heyecana yol açmıştı.
Yahudi stratejistlerin ve ABD neo/ con'ların başlarına taş düşünce, ÜST AKIL'IN MANEVRALARI başladı. Erdoğan liderliğinde, Avrasya'nın en güçlü devleti olma yolunda ilerleyen, 2023 yılında BÜYÜK TÜRKİYE olmayı kafasına koyan ülkemizi tökezletmeye, durdurmaya ve yolundan çevirmeye karar verdiler. 7 Aralık 2009'da gözlerini kan bürümüştü. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, BARIŞ VE KARDEŞLİLK PROJESİNİ HAVAYA UÇURMAK İSTEDİLER. Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak köyü yakınındaki Yabancı servislerce öne sürülen DERİN PKK terörist saldırısıyla 7 askerimizi şehit ettiler... Erdoğan karşıtlığında CHP'yi dizayn ettiler.
10 MAYIS 2010'da Deniz Baykal'ı Fethullah Gülen cuntası aracılığıyla düşürürken Kemal Kılıçdaroğlu'nun getirilmesini, ABD-İngiliz-Alman Yahudi medyası ve Türkiye Büyük Sermaye'sinin desteğiyle sağladılar. Özellikle, Hürriyet'in "Gandi'nin yükselişi" manşeti göz yaşartıcıydı.
2013 yılı ÜST AKIL için çok önemliydi. Türkiye, IMF belasından kurtulmuştu. Dev yatırımlar başlıyordu. 30 Mart Yerel ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri gibi önemli kavşaklar vardı. Laf dinleyecek muhalefet siyasetçilerini iktidara taşımak istiyorlardı.
Erdoğan düşmanı, Amerikan Neo-Con, Yahudi lobileri, stratejistleri ve ABD-İngiliz-
Alman medyası ve onların Türkiye'deki muhalefeti ile medyası, 2013 operasyonlarına hız veriyorlardı. Taksim Gezi, 17/25 Aralık darbeleriyle Erdoğan'ı geriletmek istediler. Olmadı. Türkiye'ye karşı silah kullanmaktan vazgeçileceğine ilişkin Nevruz mesajını Kandil Baronları askıya aldı. Çünkü yıllarca silah-mermipara aldıkları yabancı servisler yeni vaatlerde bulunuyordu, Suriye'de toprak vereceklerdi.
SON ÜMİTLERİ 7 HAZİRAN: Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 yılında BÜYÜK TÜRKİYE olmayı kafasına koyan ülkemizi durdurmak isteyen Derin ABDAvrupa- İsrail'in elinde tek bir fırsat kaldı: AHMET DAVUTOĞLU'NUN ÖNÜNÜ KESEREK,TAYYİP ERDOĞAN'I BEŞTEPE'DE KUŞATMAK!
Bu yolda, Newyork-Londra-Berlin- Telaviv hattında oturan ÜST AKIL, Yeni Türkiye liderliği Erdoğan-Davutoğlu'nu köşeye sıkıştırmak için, en iyi beyinlerini görevlendirdi. CHP danışmanı Alan Makowsky (ABD Dışişleri İstihbarat Bürosu eski şefi), George Harris (Ankara eski B.elçisi, istihbaratçı), Graham Fuller (CIA görevlisi), ABD eski Ankara Büyükelçileri Eric Edelman ve Abramowitz muhalefet üzerinde titiz çalışıyor... Amaçları, aziz milletin kafasını karıştırmak, AK Parti kadrolarını birbirine düşürmek... Son olarak İç Güvenlik Yasası'nı engellemek için,CHP-MHPHDP'yi kimler bir araya getirmiş olabilir? Ne ittifak ama...

YARIN: DERİN AVRUPA- İSRAİL'İN 7 HAZİRAN PLANI: "PARLAMENTO' DA KAOS - SOKAKTA KAOS"