BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 27 Kasım 2014

Genelkurmay ve MİT'e saldırı

Son günlerde iki hassas kurumumuza yönelik derinliği bulunan bir algı operasyonu yürütülüyor. Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'i ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı hedefe oturtan özel çabalar göze batıyor.
Daha doğrusu özel planlara göre bir cephe harekatı var.
Türkiye'nin kaderini etkileyen, geleceğine yönelik nokta atışlarda bulunanların tesadüfen ortaya çıkmadığını biliyoruz. Bu bağlamda, Türkiye'nin belkemiği iki kuruluşu olan Genelkurmay ve MİT'e yönelik konuşmalar da tesadüfen olmuyor. Özel ve Fidan'a yönelik saldırıların, PKKKCK-
HDP'nin 45 vatandaşımızın ölümüne, yüzlerce yaralanmaya, birçok kamu kurumunun yakılıp yıkılmasına yönelik 6-7 Ekim olaylarından sonra başlatılması tesadüf değildi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'e yönelik yerli-yabancı bir kumpasla başlatılan bir algı operasyonu göze batıyordu.
Arkasından Fethullah Gülen'in emriyle Milad partisini kuran İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin, Genelkurmay ve MİT'i yıpratmaya yönelik Uludere safsatalarıyla ortaya çıkıyordu. MİT Müsteşarı Fidan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından planlıprogramlı hedefe konuyordu. Ne tesadüftür, her iki kuruluşa yönelik muhalif odakların başlattığı algı operasyonun arkasındaki adres Fethullah Gülen ve onun içteki ve dıştaki kollarına çıkıyor.

Büyük hedef Erdoğan

Devletin belkemiği iki hassas kuruluşun neden hedefe koyulduğunu anlamak için, ne yaptıklarına bakmak yeterli. İki hassas kuruluşun hükümetin arkasında dimdik duruşu vardır.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 100 yıllık kangren olmuş Kürt ve Alevi sorunlarına neşter atarken, en büyük desteği Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Özel ve MİT Müsteşarı Fidan'dan görmektedir.
Çözüm sürecinin baltalanmasını engelleyen Fidan, oyunlarını bozmuştur. Gülen cuntasının orduya sızma harekâtını engelleyen Genelkurmay Başkanı Özel hedefe konmuştur. Yerli-Yabancı derin algı operasyonunda, Özel ve Fidan ön planda görünse bile aslında Büyük Hedef olarak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bulunduğu apaçık ortadadır. Başta CHP ve işbirliği yaptığı Fethullah Gülen Cuntasının elemanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun hem içte hem dışta gerçekleştirdikleri restorasyonun kendilerini çukura biraz daha itmesinden çok tedirginler.

SONUÇ: Coşkuyu, ateşi, heyecanı söndürmek için hep birlikte Orgeneral Özel'e, Hakan Fidan'a, Başbakan Davutoğlu'na ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a ardı ardına operasyonlarını sürdürenler hayale kapılmasın. OK YAYDAN ÇIKTI. KUTLU YÜRÜYÜŞÜ DURDURAMAYACAKLAR.
DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER.
FAZLA UZUN DEĞİL 7 HAZİRAN 2015'TEN SONRA YENİ TÜRKİYE BİLEĞİNİ ÖPMEK ZORUNDA KALACAKLAR.