BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 3 Şubat 2014

Türkiye kuşatılıyor

Genel Yayın Yönetmenimiz Ergün Diler ve duayen yazarımız Bekir Hazar, AHABER TV'nin en çok seyredilen Yaz-Boz programında Küresel Odakların, yerli ve yabancı Baronların, Türkiye üzerinde uyguladıkları derin siyasi ve iktisadi tezgâhları bir bir açıklıyorlar.
Bu bağlamda 2 önemli soruyla yazıma başlıyorum.
1) Küresel güçlerin, Ankara'da MİLLİ LİDERMİLLİ YÖNETİM istemediğinin farkına hala varılmadı mı?
2) Taksim-
Gezi ve 17-25 Aralık derin operasyonlarının, BÜYÜK TÜRKİYE yürüyüşünü durdurmaya yönelik olduğu hala anlaşılmadı mı?
TOP SECRET (ÇOK GİZLİ) bir toplantıda dünyayı idare eden en büyük aile reislerinden biri olan ABD'li Baron David Rockefeller'in yaptığı konuşmaları hatırlarsak, bugünlerde olanların farkına varmamız kolaylaşacaktır.
David Rockefeller'in söyledikleri:
TÜRKİYE'YE "MARSHALL YARDIMI" İLE EL ATTIK.
1950'lerde ülke yönetimine Adnan Menderes gelmişti. Marshall yardımıyla yakın ilişkileri içine girdik. Türkiye'ye devamlı borç veriyorduk. İktidar yatırımlar yaparak sanayi yapısını geliştiriyordu. Ödeme günleri geldiğinde, bizden borç ödemek için tekrar tekrar borç isteniyordu. 1960'lara doğru Adnan Menderes bizden uzaklaşınca, bir darbe ile bu işe bir son verilmesinde etkili olduk.
1980 DARBESİ BİZİM İSTEKLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA YAPILDI.
Amerika ve Avrupa'da gelişmiş ülkelerin piyasaları doyuma ulaşmışlar ve biz yeteri kadar mal satamaz olmuştuk.
Arka arkaya gelen hükümetlere, serbest piyasa ekonomisine geçmelerini ve ithalatın serbest bırakılmasını ısrarla talep ettik. Türkiye hükümetleri işi uzatınca bunu, ORDO AB CHAOS ile çözdük.
Yani önce kaos, sonra düzen. (Latince. illuminati'nin gizli öğretisi)...
Kıbrıs Savaşı nedeniyle ülkeye uygulanan ambargo sayesinde halk canından bezmiş, ülkede yağ ve tuz bile bulunamaz olmuştu. Ülke halkı sağcı ve solcu olarak ikiye bölündü ve çatışmaya başladılar. Halka bir "kurtarıcı" sunuldu. Sonra darbe geldi.
"KÜRT DEVLETİ PROJESİNİ"
HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ÖNCE ÖRGÜT YARATTIK.
Önceleri Ermeniler ile başlattığımız karışıklığı daha sonraları ASALA'nın kendi başına buyruk hareketleri nedeniyle Türkiye devleti tarafından yok edilmesinde etkili olduk. Sonra, Kürt devleti projemizi hayata geçirmek için PKK denilen bir örgüt kuruldu.
TÜRKİYE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ...
Türkiye, dünyadaki en stratejik konumdaki ülkedir ve bizim için çok önemlidir. Nedenlerine gelince: Büyük İsrail Devleti topraklarının su kaynaklarının önemli bir kısmı şu anda Türkiye'ye aittir.
İslam dünyasında etkili olmak istiyorsak, önce Türkiye'den başlamalıyız.
Avrupa ve Asya arasında bir köprü durumdadır.
Ortadoğu hemen hemen elimizde sayılır. Kafkasya ve Orta Asya'daki diğer Türk devletleri de yakında darbelerle kargaşaya boğulacaklar ve avucumuzun içine düşecekler.
Türkler birleşip bir araya gelseler karşılarında hiçbir güç duramaz.
Bu yüzden böyle bir olasılığa karşı, ajanlarımız her an tetikte bekliyorlar.
Türk devletlerinde kilit mevkilerdeki adamlarımız, aralarında en ufak bir yakınlaşma sezdiklerinde hemen istikrarı bozacak olaylar ve darbelerle bunu önlüyorlar.
BOR MADENLERİ bakımından dünyanın en zengin ülkesidir ve bu maden dünyada yakın bir gelecekte, petrolden bile daha önemli bir hale gelecek.
KÜRESEL GÜÇLER NE YAPIYOR?
FAZLA SÖZE GEREK VAR MI?