ARDA USKAN

ARDA USKAN

Tarihi 14 Ocak 2012

Can Bonomo Hindu olabilir mi?

Can Bonomo adlı genç 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek alt tarafı.
Şimdi oturuldu, cinsi cibilliyeti tartışılıyor çocuğun.
Hem de en aşağılık biçimde.
Deniyor ki; Yahudi şapkası giyiyor...
Vücuduna İbranice dövmeler kazıtmış...
Zaten tipi de İsrailli tipi...
Adı da Can'mış...
Yani 'Jean!' Alacağı oyları da garantilemiş. Çünkü Ermeni mevzuundaki çıkışlarıyla Orhan Pamuk'a nasıl Nobel verdilerse, buna da Eurovision'u vereceklermiş kafadan!
O zaman biraz da ben karıştırayım o kuş beyinlerinizi.
Dikkat etmemişsiniz ama oğlanın elinin üstünde paganların üç çizgi işareti var! İster misiniz paganizmi, 'eski zamanlarda şehir hayatını benimsemeyip, kırlarda yaşayan, mevsimlerin döngüsünü kutlayan ve atalarının inançlarını yaşamaya devam eden insanlar' şeklinde almasın da, doğrudan 'Müslüman kafirler' şeklinde alıyor olsun! Ve de o yüzden çızıttırsın o işaretleri orasına burasına? Aa bakın putperest olma ihtimali de var. Şu bile mümkün; Hani Kudüs yakınlarında bir mağarada yapılan kazıda, yeni bir dinin bulgularına rastlanmıştı ya... Bizim oğlan belki de bu dinin son peygamberi? Siyonizm'den filan vazgeçmiş, şimdi Eurovision'lara gidip kendi dininin reklamını yapacak?
Ama bu işte biraz tuhaflık var; çünkü müziğine de 'İstanbul müziği' adını koymuş. Bu da Konstantinopolis anlamına gelir. O zaman fetihten öncesini arzuluyor demektir ki en fenası budur. Hayır daha da fenası var. Bir de deniyor ki, "TRT bu kadar Türk genci dururken (Müslüman demek istiyorlar) bunu seçtiğine göre TRT de illuminati oldu artık!"
Ne diyeyim bilmem ki... Önce pes diyeyim, sonra da kafayı gökyüzüne kaldırıp boş boş söyleneyim her zamanki gibi; "Hani bu ülkede inançlarından dolayı insanları artık itip kakmayacaktık?"

* * *
KADINLAR SEVİŞMEDEN NE KADAR DAYANABİLİR?
İster bağ bozumunda üzüm toplayan olun, ister bilmem ne holdinginde ceo, her erkek bu sorunun cevabını merak eder. Çünkü bu durum kişiden kişiye değiştiği gibi, kadının bulunduğu şartlara göre de az-çok farklılık gösterir. Mesela Yemen harbine giden asker karıları öylece 'dururlarmış!' Ama günümüz kadınından bu kadar 'sabır' beklemek yanlış olur.
Bir kaçamak yapsa önce dile düşer, sonra da taşlanır mazallah. Günün örneği Gülben Ergen.
Magazincilere göre Ergen henüz boşanma işlemi gerçekleşmeden kendine bir sevgili yapmış! Ve ay ne ayıpmış!
Neden ayıp oluyor beyler? Bu kadın kocasından bir senedir ayrı yaşıyor ve boşanamama sebepleri hepimizin bildiği kadarıyla sadece 'maddi bir takım istekler!
Yoksa ortada ne aşk kalmış ne sevgi...
Diğer yandan eski eş Mustafa Erdoğan, bu zaman zarfında hiç mi bir birliktelik yaşamadı acaba?
Yapmadıysa hayretlerim olsun.
Demek ki bir Yemen harbi mağduru da o!
Ama sanmıyorum. Erkektir ve ihtiyacıdır hoşluk yaşamak... Tıpkı yalnız bir kadının ihtiyacı olduğu gibi...

* * *
DİKKAT DİKKAT!
Devlet memlekette sigortasız vatandaş bırakmayacak!
Son düzenleme, 'Ücretsiz sağlık hizmetinden yararlanmak isteyenler' şeklinde açıklandı. Ama bakın bu ne anlama geliyor.
Bir oğlunuz var aslan gibi Allah nazarlardan saklasın ama sigortasız ve hatta iş bulamıyor. Bu ayın sonuna kadar gidip müracaat etmez ise ve yakalanırsa, her ay 160 küsur ila 220 TL arasında ceza verecek! Çünkü ülkemizde o bir birey sayılıyor.
Tabii sizin oğlan cezayı faiziyle yiyince diyecek ki, "Devlet baba ben işsizim, o yüzden gelemedim sana!" Babamız cevap verecek; "Beni ilgilendirmiyor, o zaman parayı ailen ödeyecek evlat!"
Hem birey, hem ana kuzusu...
Bu tür bir tek bizim ülkede yaşar.

* * *
ÖZÜR
Teknik bir arıza nedeniyle Arda Uskan'ın "Yeniçerilerimizi yine kolalamışlar" başlıklı yazısı dün ikinci kez yayınlanmıştır. Tüm okuyucularımızdan özür diliyoruz.