Evime noter bile gönderdiler!

Fatih Terim yönetimin G.Saray kültürüne uymayan davranışlarda bulunduğunu söyledi. Tecrübeli hoca, "Madem G.Saray kültüründen bahsediyoruz ama bana basın yoluyla görevden alındığım bildiriliyor. Evime noter bile gönderdiler. G.Saray Kulübü bu değildir" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Kasım 2013 Güncelleme 01 Kasım 2013, 01:00
Evime noter bile gönderdiler!

İÇİNDEKİLER

fatih Terim merakla beklenen basın toplantısında Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yönetime fena yüklendi. Aysal ve yönetimin sürekli Galatasaray kültüründen bahsettiğini vurgulayan A Milli Takım Teknik Direktörü, "Madem Galatasaray kültürünü savunuyorlar antrenmanı bitirip odasına giden hocasına basın yoluyla görevden alındığını bildiren. aynı anda televizyon kanalımızda da hayali bir anlaşmayı bildiren bir anlayış benim Galatasaray'da 40 yıldır gördüğüm bir uygulama değildir" dedi.

İLK KEZ
Evine noter bile gönderildiğini dile getiren A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, "Bu duruma hayatım boyunca hiç rastlamadım. Galatasaray Kulübü bu değildir. Bu benim bugüne kadar Galatasaray'da tanımadığım bir davranış biçimidir" Bu durumu çok yadırgadım. Kaç yıldır Bu camiadayım daha önce böyle bir olayı ne duydum ne de karşılaştım" diye konuştu.

TFF İLE SÖZLEŞMEM YOK
Terim 'TFF ile sözleşme imzalayacak mısınız?' sorusuna, "TFF'ye verdiğim sözün dışında hiçbir şey yapmadım. Bundan sonraki kariyerim beni ve ailemi ilgilendirir" diye konuştu.

AYSAL'A SERT SALVO

Fatih Terim dünkü basın toplantısında eleştiri oklarını özellikle Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a yöneltti.

TERiM'DEN iNCiLER

BAŞBAKAN'LA GÖRÜŞÜYORUM
Terim: A Milli Takım için Başbakan Erdoğan'dan bir talimat almadım...
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, kendisine sorulan, "Milli Takım teklifini TFF'den daha yüksek bir merciden mi aldınız?" sorusuna net cevap verdi. Fatih Terim, "Yani bana Milli Takım için Başbakan ile mi görüştünüz demek istiyorsunuz. Sayın Başbakan'la zaman zaman görüşüyoruz. Sohbetlerimiz oluyor. Kendisi proje ve görüşlerimizi dikkatle dinliyor. Sandığınız senaryolardan farklı bir durum olsaydı hiç merak etmeyin bunu sizinle paylaşmaktan çekinmezdim" ifadesini kullandı.

SNEİJDER'LE BİR SORUNUM YOK
Terim, Sneijder'i hiç istemediği söylentilerini yalanladı.
Fatih Terim basın toplantısında, "Sneijder'i istemediğiniz doğru mu?" sorusuna da, "Benim bu zamana kadar hangi futbolcum ile sorunum oldu ki, Snejider'le de olsun. Konumuz Sneijder'in özelliğinde değil. Biz yönetime 5 kişilik transfer listesi veririz. Zaman zaman bu listede olmayan biri de alınabilir" ifadesini kullandı.

KUTLAMALARA KATILIRIM!
Terim, "G.Saray 4. yıldızı takarsa kutlamalara katılırım" dedi...
Terim'e yöneltilen sorulardan biri de, "G.Saray bu yıl 4. yıldızı takarsa kutlamaya da sizi çağırırlarsa gider misiniz?" sorusuydu. Terim bu soruya, "Elbette giderim. Her zaman söylediğim gibi asıl olan Galatasaray'dır" dedi. Terim, "Bir gün G.Saray'a döner misiniz?" sorusuna ise, "Hayat bu neden olmasın" dedi.