FETÖ'nün tetikçisine Hürriyet PR'ı

FETÖ ile iş tutan Doğan medyasının Hürriyet'i, attığı gereksiz bir tweet için paralel çetenin tetikçilerinden Atilla Taş'ın PR'ını yaptı. Milli takımın maçı sonrası Taş'ın attığı basit bir tweeti, 'Tweet attı olay yarattı' başlığıyla veren Hürriyet, bu hareketiyle FETÖ'nün tetikçilerine reklam desteği verdiğini kanıtladı.

Giriş Tarihi 22 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 22 Haziran 2016, 13:23
FETÖ’nün tetikçisine Hürriyet PR’ı

İÇİNDEKİLER

FETÖ'nün işbirlikçilerinden Doğan medyasının amiral gemisi Hürriyet, internet sitesinde paralel örgütün tetikçilerinden Atilla Taş'ın PR'ını yaptı. FETÖ'nün gazetesi Meydan'da yazan, sosyal medyadaki küfürleri, hakaretleri ile tam bir paralel tetikçi gibi davranan magazin dünyasının loser tipi Atilla Taş'ın milli takımla ilgili attığı bir tweet, Hürriyet gazetesinin internet sitesinde haber yapıldı. Attığı gereksiz bir tweeti "Milli maç sonrası bir tweet attı, olay yarattı" diye başlıkla sunarak paralel tetikçinin reklamını yapan Hürriyet'in bu hareketi halen paralel örgütle bağının devam ettiğini gösterdi. Hürriyet'in Atilla Taş ile ilgili yaptığı bu haberi parlatması, sosyal medyada Doğan'ın FETÖ tetikçilerine medya ve reklam desteği verdiği olarak yorumlandı.

Atilla Taş'ın attığı o tweet



Hürriyet'in paralel tetikçi Taş'ın reklamını yaptığı haberi de şöyle:



A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016'daki kader maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yenerken, karşılaşmanın en çok konuşulan ismi Ozan Tufan oldu. Başarılı futbolunu güzel bir golle süsleyerek tarihi zaferde büyük pay sahibi olan genç futbolcunun bu performansı sosyal medyada büyük yankı yarattı. Karşılaşma sırasında ve sonrasında Ozan Tufan'la ilgili binlerce tweet atıldı. En çok dikkat çeken tweet ise sanatçı Atilla Taş'tan geldi. Taş'ın tweeti yüzlerce kez retweet edildi, binlerce beğeni aldı.