Gülen'e kartopu!

Paralel savcı Zekeriya Öz, cemaatin gazetesi Bugün'e konuştu. 3 maymunu oynadı! Ancak kar yağışını görünce yerinde duramadı. Daha önce kendisine kızan Gülen'e aldırış etmeden Nazlı Ilıcak ile kartopu keyfi yaptı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2015 Güncelleme 24 Şubat 2015, 01:41
Gülen’e kartopu!

İÇİNDEKİLER

Türkiye, Zekeriya Öz'ün adını Ergenekon davasıyla tanıdı. Öz, emirleri "paralel örgütün" lideri Fethullah Gülen'den aldı. Kumpaslarla dalga dalga yayılan operasyonları yönetti. 17-25 Aralık darbe girişimine imza atarak, paralel örgüte olan bağlılığını ilan etti. Dubai'de yaptığı beleş tatilin faturasını gösteremeyen "paralel savcı" Öz, 17 Aralık'ın ardından önce Bolu'ya düz savcı olarak atandı, daha sonra da açığa alındı.

DUBAİ TATİLİNİ SORMADI
Twitter'de hükümet aleyhinde hakaret içerikli yorumlar yapan hukuk tanımaz Zekeriya Öz, paralel örgütün yayın organlarından biri olan Bugün gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak'a röportaj verdi. Daha önce 17 Aralık'ın önemli aktörü savcı Celal Kara ile konuşan Nazlı Ilıcak'ın, bu kez Öz ile bir araya gelmesi "algı operasyonu" olarak değerlendirildi. Ilıcak, Zekeriya Öz'e beleş Dubai tatilini, kumpas iddialarını ve paralel sızıntıları sormadı. Darbeci savcı ise röportaj boyunca iktidarı kötüledi. Ilıcak ile Öz'ün kartopu fotoğrafı ise "Yok böyle komedi" dedirtti. Nazlı Ilıcak'ın söz konusu fotoğrafı, "Öz'e hep taş atıyorlar, ben de kartopu atayım dedim" notuyla yayınlaması dikkat çekti.


ÖRGÜT LİDERİ ELEŞTİRMİŞTİ
Paralel savcı Öz'ün kartopu oynarken çekilen fotoğrafı, gözleri okyanus ötesine çevirdi. Zekeriya Öz, daha önce gazetecilerle karşılaştığında kartopu yapıp atarken objektiflere gülümsemişti. ABD'deki malikanesinde yaşayan Fethullah Gülen ise bir sohbetinde "Oh ne güzel kar yağdı, top oynayalım... Bunlar nasıl mahlukatlar, bunlar insan mı hayvan mı?" demişti. Bu açıklama, Zekeriya Öz'e yönelik bir eleştiri olarak değerlendirilmişti.

Zekeriya Öz'ün kartopu oynaması, sosyal paylaşım sitesi twitter'da günün konusu oldu.

İşte yorumlar:
Bunlar hayatlarında hiç kartopu oynamamış mı?
Kartopu darbesi!
Zekeriya Öz, Zeki Müren gibi duruyor.
El bombası mı atıyon Zek?
Çok romantik görünüyorlar.
O nasıl kartopu atmak öyle Zek!
Komik ve ibretlik!
Gülen nerdesin?
Doğru atış tekniğini Ilıcak uyguluyor.
Oyna Zek oyna!
Gülen ne diyecek bu işe...