Militanların hedefi yeni Berkin Elvanlar!

Yasadışı sol örgütler şimdi de liselere dadandı. Miting meydanlarına lise öğrencilerini toplayan militanlar yeni Berkin Elvanların ölmesine adeta davetiye çıkarıyor.

Giriş Tarihi 13 Mart 2014, 00:00 Güncelleme 13 Mart 2014, 22:30
Militanların hedefi yeni Berkin Elvanlar!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'yi karıştırmak isteyen yasadışı sol örgüt mensuplarının yeni hedefi lise öğrencileri. Masum vatandaşlarımızı sokağa dökmek için her türlü yolu deneyen yasadışı örgütler lise öğrencilerini de kullanmaya başladı. Türkiye'nin dört bir yanında hem okullarda ve hem sosyal medya üzerinde örgütlenen militanlar lise çağındaki çocukları kandırarak yasadışı eylemlere götürüyor.



LİSE ÖĞRENCİLERİNİ KULLANIYORLAR

Gezi eylemleri sırasında kafasına isabet eden bir biber gazı kapsülüyle ağır yaralanan ve aylarca yoğun bakımda kalan lise öğrencisi Berkin Elvan'ın ölümünü bahane ederek yasadışı eylemler düzenleyen şiddet yanlısı sol örgütler derste olması gereken çocukları velilerinden habersiz miting meydanlarında topluyor.

MİLİTANLAR SOKAKLARI KAN GÖLÜNE ÇEVİRMEK İSTİYOR!

Yasadışı sol örgüt mensuplarını tek amacı sokakları birer kan golüne çevirmek ve polisle yaşanan arbede sonrasında yeni Berkine Elvanların ölmesini sağlamak. Minik Berkin'in hayatını kaybetmesi hadisesini bir siyasi propaganda malzemesi haline getiren militanlar lise çağındaki öğrencileri yasadışı eylemlere götürüyor.



LİSE ÖĞRENCİLERİNİ KANDIRIYORLAR

Yasadışı örgüt mensupları sadece masum vatandaşlarımızın değil henüz lise çağındaki o saatte derste olması gereken öğrencilerin de insani duygularını istismar ederek sokak eylemlerine katılmaları için her türlü yöntemi kullanıyor.

VELİLER DİKKATLİ OLMALI!

Vatandaşların yasadışı sol örgüt üyelerinin bu kanlı tezgahlarına karşı bilinçli olmalı. Velilerin, okul çağındaki çocuklarının bu yasadışı eylemlere katılarak zarar görmesini engellemek için onları yasadışı örgüt mensuplarının bulunduğu her türlü ortamdan uzak tutması ve çocuklarını bu konuda uyarması gerekiyor.