Gezici savcı 2

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ocak 2014 Güncelleme 08 Ocak 2014, 09:11
Gezici savcı 2

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda Dubai çıkarması yapan Savcı Zekeriya Öz, bir anda Türkiye'nin gündemi oldu. Ancak Savcı Öz'e ultra lüks tatilinde ailesinin dışında bir meslektaşı daha eşlik etti. Zekeriya Öz'ün 9 kişilik Dubai kafilesinde, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilli Ali Güngör'ün de bulunduğu iddia edildi. Hatta Savcı Güngör, 17 Ekim 2013'de Fly Express adlı acente şirketi tarafından organize edilen tatile ailesiyle birlikte katıldı.

9 KİŞİLİK KAFİLE...
İddiaya göre İstanbul Cumhuriyet Savcı Vekili Ali Güngör ve ailesi, Savcı Zekeriya Öz ve ailesi olmak üzere 9 kişi Dubai'nin en prestijli otellerinden olan Jumeirah Zabeel Saray Otel'de konakladı.

ÇÖLDE SAFARİ...
Dubai Jumeirah Zabeel Saray Otel'in kayıt defterindeki "Mr. Zekeriya Oz & Family" (Bay Zekeriya Öz ve ailesi) ibaresi dikkat çekti. Savcı Zekeriya Öz ve misafirleri, üç akşam yemeklerini odalarında yediler. Oda servisinin getirdiği yemeklerden her bir öğünü için otele 2 bin 604 dolar ödendi. Zekeriya Öz ve misafirleri çift yataklı 5 ayrı odada kaldı. Konuklar denize sıfır otelin tüm imkanlarından faydalanırken, çölde safari keyfi yapmayı da unutmadı. Zekeriya Öz ve beraberindekiler bir hafta sonra Dubai'den Türkiye'ye
döndü.