İntihar mı cinayet mi? Zonguldak'ta kan donduran olay! Gece balkondan düşen kadının sabah cansız bedeni bulundu

Zonguldak’ta, gece saatlerinde evinin balkonundan düşüp ölen Elif Atalay’ın cansız bedeni sabah saatlerinde komşuları tarafından fark edildi. Genç kadının sosyal medyadaki son paylaşımı ise dikkat çekti.

takvim.com.tr
takvim.com.tr GAZETE
İntihar mı cinayet mi? Zonguldak’ta kan donduran olay! Gece balkondan düşen kadının sabah cansız bedeni bulundu

Feci Olay, önceki gece Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Güney Mahallesi Likman Konutları'nda meydana geldi. İddiaya göre; Elif Atalay (36) site içerisindeki 5'inci kattaki evinin balkonundan beton zemine çakıldı.

Elif Atalay'ın sabah saatlerinde balkona çıkan komşusu, genç kadını yerde hareketsiz şekilde yattığını fark ederek polisi aradı. Olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri, Elif Atalay'ın hayatını kaybettiğini ve bir süredir bulunduğu yerde olduğu tespit etti. Elif Atalay'ın cansız bedeni, olay yeri incelemelerinin ardından otopsi için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

'ESKİ MAYISLAR YÜKLENİYOR'
Öte yandan Elif Atalay'ın önceki gün saat 20.00 sıralarında sosyal medyadaki son paylaşımında bir kadın arkadaşı ile içki içtiği ve 'Eski mayıslar yükleniyor' ifadelerini kullandığı görüldü. Polis ekipleri, olayla ilgili çok yönlü inceleme başlattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN