İç mimar Polen Atay, işadamı eşi Can Atay’ arasındaki ‘’Bornoz kuşağı’’ davasında bilirkişi raporu geldi!

İç mimar Polen Atay, işadamı eşi Can Atay’dan ayrılmak istedi. “Beni bornoz kuşağıyla öldürmeye kalkıştı” dedi. Boğazındaki morlukların fotoğrafını dosyaya ekledi. Kocası ise intihara kalkıştığını söyledi. Bilirkişi de “izin nedenini anlayamadık” yönünde görüş bildirdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2024 Güncelleme 01 Şubat 2024, 07:10
İç mimar Polen Atay, işadamı eşi Can Atay’ arasındaki ‘’Bornoz kuşağı’’ davasında bilirkişi raporu geldi!

İÇİNDEKİLER

Ünlü otel sahibi Ertuğrul Atay'ın oğlu Can Atay ile iç mimar Polen Atay, 22 Haziran 2019'da masal gibi bir düğünle evlendi. Ancak mutlulukları kısa sürdü. Genç kadın düğünden 4 gün sonra eşinden şiddet görmeye başladığı belirtti.

"Beni darp etti, bornoz kuşağıyla öldürmeye çalıştı" diyerek Can Atay'ı savcılığa verdi. Boşanma davası açtı. Can Atay hakkında "Öldürmeye teşebbüs" suçundan 13 yıldan 27 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

DURUŞMA ERTELENDİ
Dün davanın duruşması vardı. İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya Can Atay ile taraf avukatları katıldı. Bilirkişi raporu da mahkemeye ulaştı. Raporda "Boğma teşebbüsüne kanıt olarak boynun en azından iki yanında iz bulunması gerekir" denildi. Bilirkişi, "İzin intihar mı yoksa saldırı yüzünden mi olduğunu tıbben anlayamadık" dedi. Bilirkişi raporuna karşı söz alan Can Atay, "Deliller ortadadır. Aleyhime hiçbir şey çıkmamıştır. Katılan taraf haksız menfaat elde etmeye çalışmak istemektedir" dedi. Mahkeme heyeti, dosyaya gelen bilirkişi raporuna karşı savunma yapılması için süre vererek duruşmayı erteledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN