Oyuncu Damla Ersubaşı gözyaşları içinde itiraf etti: "Uyuşturucu batağına düştüm"

Oyuncu Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser’den ayrıldı. 2 çocuğunun velayetini de boşandığı eşine kaptırdı. Sosyal medyadan paylaştığı videoda ise ağlayarak şok bir açıklama yaptı: Uyuşturucu batağına düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2023 Güncelleme 23 Aralık 2023, 07:02
Oyuncu Damla Ersubaşı gözyaşları içinde itiraf etti: Uyuşturucu batağına düştüm

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Damla Erşubaşı, bir dönemin popüler dizilerinden Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle hafızalara kazındı. 2016 yılında ise işletmeci Mustafa Can Keser ile nikah masasında evliliğe imza attı.

Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde boşandı. 'İhanet' ve 'şiddet' iddiaları sonrası ayrılan ikili yeniden karşılaştı. Bu kez Keser, eski eşi Ersubaşı'na ağır suçlamalarla dolu bir velayet davası açtı.

"BENİ TEHDİT ETTİ"
Keser, eline ulaşan görüntülerin ardından mahkemeye başvurarak "Eski karım yasaklı madde kullanıyor, velayeti almak istiyorum" ifadesini kullandı. Çocuklarının annesinin uyuşturucu kullandığını iddia eden Mustafa Can Keser, velayeti almayı başardı. Mahkeme heyeti kararıyla çocuklarını eski eşine kaptıran ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından ağlayarak açıklama yaptı.

Uyuşturucu kullandığını itiraf eden ünlü oyuncu, "Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser'in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN