Hemşire yoğun bakımdaki kanserli kadına tecavüz etmişti! Şeytani planı ortaya çıktı

Erkek hemşire Emre Kale, yoğun bakımdaki kanserli kadın hasta N.C.’ye tecavüz etti. 40 yıl hapsi istenen sapığın tecavüzden önce kadına kullanılmayan bir ilacı verdiği belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2023 Güncelleme 11 Ekim 2023, 07:02
Hemşire yoğun bakımdaki kanserli kadına tecavüz etmişti! Şeytani planı ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde 5 ay önce tecavüz skandalı yaşandı. 4. evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadın, hastanede tedavi görmeye başladı. Ancak fenalaştı. Bilinci kapandı. Yoğun bakıma alındı. Bu sırada hemşire Emre Kale'nin (29) tecavüzüne uğradı. Bu sırada odaya ilaç vermek için giren hemşire E.E. yaşanan olayı görüp üstlerine anlattı.

Evinde gözaltına alınan sapık hemşire, tutuklandı. Hakkında iddianame hazırlandı. Kale'nin cinsel istismardan önce N.C.'ye tedavisinde kullanılmayan hidromorfin içerikli bir verdikten sonra cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Sapık hakkında 'Kamu görevini kötüye kullanarak beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı cinsel saldırı' ve 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde temin etme' suçundan toplam 40,5 yıla kadar hapis cezası istendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN