Aydın'da genç kız rayların üzerine düşen bariyeri trenin önünden çekti

Aydın’da kahraman Buse, hemzemin geçidin kırılan ve rayların üzerine düşen bariyerini kaldırdı. Treni, mutlak bir kazadan kurtardı O anları anlatan Buse Ulay, "Arkadaşım aracın plakasını almak için kamerasını açtı. O sırada aramızda bir muhabbet geçti 'alalım mı almayalım mı' diye? Ben korkuyla 'almayalım' dedim ama o sırada insanlık namına almamız lazım kaza olabilir tren kaza yapabilir diye düşündüm. " dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2023 Güncelleme 24 Eylül 2023, 06:59
Aydın’da genç kız rayların üzerine düşen bariyeri trenin önünden çekti

İÇİNDEKİLER

Aydın Nazilli'de hemzemin geçidin yakınında bulunan arkadaş grubu, bir aracın kapanan bariyere çarparak uzaklaştığını fark etti. Bariyerin yerinden çıktığını ve raylara düştüğünü gören bir genç, bu anı görüntülemek için cep telefonuyla kayıt almak istedi. Ancak kaçan aracı kaydedemedi. Bu sırada bir trenin bariyerin bulunduğu raylara doğru hızla yaklaştığını gören Buse Ulay (21) "tren kaza yapar" diyerek hemzemin geçide girdi. Büyük bir cesaret örneği gösteren genç kız, trenin geçişinden hemen önce bariyer güçlükle kaldırıp raylardan çekti. Buna rağmen trenin, bariyerin ucuna çarpması sonucu genç kızın tehlike geçirdi.

GÖZÜM KARARDI!
O anları anlatan Buse Ulay, "Arkadaşım aracın plakasını almak için kamerasını açtı. O sırada aramızda bir muhabbet geçti 'alalım mı almayalım mı' diye? Ben korkuyla 'almayalım' dedim ama o sırada insanlık namına almamız lazım kaza olabilir tren kaza yapabilir diye düşündüm.



Trenin geliş mesafesine bakmaya giderken 'bunu alabilirim oradan' dedim. Tam almaya kalkarken tuttum kendime doğru çektim o sırada tren geçti zaten. O anda gözüm karardı" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN