8.5 milyon değerindeki Maseratili polisin olayında yeni detaylar!

Yolda tartıştığı Avukat Fatih Uzun’un bacağını kıran Maserati’li polis, açığa alındı. “Paraları ben kazandım" diyen eşinin "Zayfılama çayı" yalan çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2023 Güncelleme 02 Temmuz 2023, 06:58
8.5 milyon değerindeki Maseratili polisin olayında yeni detaylar!

İÇİNDEKİLER

Manisa'dan İstanbul'a dönerken Avukat Fatih Uzun'u "Sollama" kavgası nedeniyle darp edip bacağını kıran 8.5 milyon liralık Maseratili polis Hüseyin Tayfun Uzun'la ilgili yeni bir haber geldi.

Zayıflama çayı satarak serveti elde ettiğini öne süren polis memurunun eşi Özlem Üçgül, 2016'da yaptığı ticaretin ardından üzerine kayıtlı 3 villa, 1 restoran 1 işyeri 2 de otomobilinin olduğunu söyledi. "Bütün mal varlığı şirketimin üzerinedir, şirket de bana aittir. Benim olan eşimindir" dedi.

Üçgül'ün sattığı ürünlerin 'Bakanlık onaylı' olmadığı ve kendisine 114 bin lira ceza kesildiği belirlendi. Bu arada Muğla'nın Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis Üçgül hakkında 6 yıl 10 ay hapis talebiyle iddianame düzenlendi. Üçgül, pasif bir göreve atandı. İnceleme sonrası düzenlecek rapora göre, Üçgül'ün göreve iade olup olmayacağına karar verilecek.
Dilhan DUMANOĞLU

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN