47 gün kuvözde kalan Lila bebek ailesine çifte bayram yaşattı!

Lila bebek, erken dünyaya geldi. 47 gün kuvözde annesinden ayrı zaman geçirdi. Ve dün 3 kilo 150 grama ulaşıp taburcu edildi. Ailesi "Bizim için çifte bayram oldu" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2023 Güncelleme 29 Haziran 2023, 07:01
47 gün kuvözde kalan Lila bebek ailesine çifte bayram yaşattı!

İÇİNDEKİLER

İzmir'de yaşayan Zeliha-Melih Tütüncüoğlu, geçen yıl hayatlarının en güzel haberini aldı. Çünkü iki kişilik ailelerine bir bebek katılacaktı. Ancak genç kadına 21 haftalıkken amniyosentez yapıldı. Bu testle bebekteki Down Sendromu gibi bazı kromozomal durumlara bakılacaktı. Ancak Zeliha, bu testten sonra sorunlar yaşadı. Karaciğer ve safra kesesi değerleri fırladı.

Doktorlar 32. haftada bebeği almak zorunda kaldı. İşte hayata gözlerini 8 aylık açan Lila bebek, bir mucizeye imza attı. Tam 47 gün kaldığı kuvözden dün çıktı. 1.5 kilo doğan Lila bebek 3 kilo 150 grama ulaşmıştı. Ve dün annesinin kucağında hastaneden çıktı. Anne Zeliha Tütüncüoğlu, duygularını şu sözlerle anlattı:



Kızımızla birlikte eve gideceğiz. Yeni yeni öğrendiğimiz duygular yaşıyoruz. Anlatılmaz, tarif edilemez, sadece yaşanır. Anneler beni anlıyordur. Doktorların bazı kısıtlamaları var. Öpmek, koklamak sınırlı, ailelerle görüşmek sınırlı. Bir süre daha böyle olacak. Kucağımıza yeni aldık. Onu korumak için ailelerimizi bir süre daha uzak tutmak zorundayız.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN