156 Kilo olan İsmail Uçar azmiyle hayatını değiştirdi! Spor ve diyete başlayarak 8 ayda 50 kilo verdi

Tıp öğrencisi İsmail Uçar, 156 kiloya yükseldi! Zayıflamaya karar verdi. Tüp mide ameliyatı yerine, diyet ve spora yöneldi. 8 ay boyunca mücadele etti. Tam 50 kilo vererek 106’ya indi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ocak 2022 Güncelleme 09 Ocak 2022, 06:57
156 Kilo olan İsmail Uçar azmiyle hayatını değiştirdi! Spor ve diyete başlayarak 8 ayda 50 kilo verdi

İÇİNDEKİLER

Genç doktor adayı, yalnızca diyet ve spor yaparak kilolarını verdi. İsmail Uçar, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde son sınıf öğrencisiydi. 24 yaşındaki genç, kilolarına bir türlü dur diyemedi. Kısa sürede 156 kiloya yükseldi!



Ancak kiloları nedeniyle sosyal hayatında sorunlar yaşayınca zayıflamaya karar verdi. Bunun için spor yaptı, diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslendi. 8 aylık sürecin sonunda 50 kilo vererek 106'ya indi.



Hem sağlığı hem de mesleği için zayıfladığını söyleyen Uçar, şunları söyledi: Aşırı kilolu olduğum için sosyal hayatta zorluk çekiyordum. Beğendiğim kıyafeti değil üstüme olan kıyafeti almak zorunda kalıyordum.



Bu da beni üzüyordu. Günlük hayatımda da çok sorunlar çektim yaşam kalitem çok azdı. Hareket kabiliyetimden, sosyal ve özel hayatıma kadar çok sıkıntılar çektim.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN