Satır satır vahşet

Furkan Zıbıncı, sevgilisi Şebnem Şirin’i meyve bıçağıyla katletti. “Evlenmek istiyordu. Kabul etmeyince tartıştık. Bıçağı 12 kez sapladım” diyerek cinayeti kabul etti. Dün toprağa verilen genç kızın ailesinin feryatları, yüreklere işledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2021 Güncelleme 29 Ekim 2021, 06:59
Satır satır vahşet

İÇİNDEKİLER

Türkiye, sevgilisi tarafından katledilen Şebnem Şirin'e ağladı. Denizli Pamukkale'de yaşayan Şebnem Şirin önceki gün sevgilisi Furkan Zıbıncı'yla tartıştı. Çıkan kavgada, Zıbıncı bıçağa sarıldı. Genç kızı meyve bıçağıyla katleden cani dün tutuklandı. İfadesinde korkunç cinayeti tek tek anlattı:

HATIRLAMIYORMUŞ!
Askerden geldikten sonra Şebnem evlenmek istiyordu, ben de reddediyordum. Beni kıskandığı için tartışıyorduk. Olay gecesi Şebnem ve ben alkol alıp, apart dairesine gittik. Yine evlilik nedeniyle tartıştık. Bana doğru bıçağı savurdu. Parmağım kesildi, yüzüme vurmaya başladı. Ben de Şebnem'in kolunu tuttum. Yere düştük. Çok alkollü olduğum için daha sonrasını hatırlamıyorum. Babama 'Ben Şebnem'i öldürdüm, gelin bana yardım edin' dediğimi hatırlamıyorum. Ancak cep telefonumun hattını attığımı hatırlıyorum. Tasarlayarak canavarca hisle Şebnem'i öldürmedim. Olayı hatırlamıyorum.

12 BIÇAK DARBESİ VAR
Şebnem
Şirin'in ön otopsisi açıklandı. Göğüs, yüz ve boynunda 12 bıçak darbesine rastlandı. Boğazına aldığı derin bıçak kesisiyle öldüğü anlaşıldı.

SAVAŞTAYIM PAYLAŞIMI
Katil Furkan Zıbıncı'nın sosyal medya hesapları da incelemeye alındı.

Cinayetten birkaç gün önce "Büyük bir savaştayım" yazdığı ortaya çıktı.