Aslı Yılmaztürk'ün ölümü, şok etkisi yarattı: Ölüm nedeni ise herkesi şoke etti

Başarılı çalışmalarıyla ün kazanan tasarımcı Aslı Yılmaztürk'ün ölüm nedeni anlaşıldı. İstanbul'dan tatil amacıyla Muğla'nın Ula ilçesine giden ve kendisinden bir süredir haber alınamayan ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk, kaldığı müstakil evde ölü bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mart 2021 Güncelleme 07 Mart 2021, 06:59
Aslı Yılmaztürk’ün ölümü, şok etkisi yarattı: Ölüm nedeni ise herkesi şoke etti

İÇİNDEKİLER

Başarılı çalışmalarıyla ün kazanan tasarımcı Aslı Yılmaztürk'ün ölüm nedeni anlaşıldı.

İstanbul'dan tatil amacıyla Muğla'nın Ula ilçesine giden ve kendisinden bir süredir haber alınamayan ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk, kaldığı müstakil evde ölü bulundu.

Olay yerinde yapılan ilk incelemede, Yılmaztürk'ün çaydanlıktan taşan suyun söndürdüğü ocaktan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Genç kadının cansız bedeni, otopsi sonrası cenaze nakil aracıyla cenazesinin defnedileceği İstanbul'a getirildi.

34 yaşında hayatını kaybeden Aslı Yılmaztürk Artxdesign kurucusu. Yılmaztürk, kreatif direktör olarak görev yapmaktaydı. Robert Koleji'ni bitiren Yılmaztürk sonra üniversitede ekonomi bölümünü kazandı.

Görsel tasarım öğrenimi de gördü. 2008'de AXD'yi bir blog olarak başlatan Yılmaztürk, 2015'de Artsxdesign'ı bir iş modeline dönüştürdü.


BYE BYE TWITTER
Uzun
yıllardır tanıdığı dostunun ölüm haberiyle yıkılan manken Didem Soydan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.