Modifiye tutkusu Onur Yıldız'ı fenomen yaptı

Çok küçük yaşlarda başlayan araba sevdası, Onur Yıldız’ın hayatını değiştirdi. 18 yaşında ilk arabasını aldıktan sonra modifiyeye merak saran Yıldız, başarılı tasarımlarıyla Ankara’da sektörün önde gelen isimleri arasına girdi. Sosyal medyada da fenomen olan Yıldız’ı 300 bini aşkın kişi takip ediyor.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2021, 09:53 Güncelleme 03 Aralık 2021, 09:30
Modifiye tutkusu Onur Yıldız’ı fenomen yaptı

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz 1995'te Sivas'ta dünyaya gelen Onur Yıldız'ın arabalara olan tutkusu henüz küçük bir çocukken başladı.



Ailesiyle Ankara'da yaşayan ve 18 yaşında mağazacılık sektöründe çalışırken banka kredisiyle ilk arabasını alan Yıldız, aracın üzerinde yaptığı değişikliklerle modifiye işine merak sardı. Ve bu yeni merakı ona yeni bir serüvenin kapılarını açtı.



300 BİN KİŞİ TAKİP EDİYOR
İşinden ayrılıp araba sektörüne yönelen Onur Yıldız, iddialı modifiye çalışmalarıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bir süre sonra kendi galerisini açan Yıldız, sektörün önde gelen isimleri arasına adını yazdırdı.

İşini sosyal medyaya da taşıyan başarılı galerici, geniş bir takipçi kitlesine ulaştı. Sadece Instagram'da 300 bini aşkın takipçisi bulunan Yıldız'ın her paylaşımı beğeni rekorları kırıyor.



BÜYÜK BİR SHOWROOM AÇACAĞIM
"Marka, model fark etmeksizin her arabanın üzerinde değişiklikler yapıyorum. Arabalarla uğraşmayı çok seviyorum. Küçük yaşlardan bu yana en büyük tutkum bu"
diyen Onur Yıldız'ın hedefi ise Ankara'da büyük showroom açmak: "Şu an yaptığım işi çok daha ileriye taşımak istiyorum. Araç tasarım üzerine büyük bir showroom açmayı planlıyorum. Bu hayalimi de en kısa zamanda gerçekleştireceğim."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN