Bebek patates ve turpun
kabuklarını soymadan
iyice temizleyip ortadan
ikiye kesin. Tüm
sebzeleri kaynar suda
hafifçe yumuşayana
kadar haşlayın. Pişirme
kağıdı serdiğiniz bir
fırın tepsisine alın. Sos
malzemelerini karıştırıp
sebzelerin üzerine
gezdirin. Biberiyeyi
yapraklarını sebzelerin
üzerine serpin. Önceden
ısıtılmış 200 derece
fırında, sebzeler iyice
yumuşayana kadar pişirip,
ılık servis yapın.
4 KİŞİLİK
8 adet bebek patates
3 adet bebek turp
5 adet küçük boy siyah havuç
3-4 adet bebek havuç
1 dal taze biberiye
SOSU İÇİN
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
2 yemek kaşığı portakal suyu
1 yemek kaşığı greyfurt suyu
Tuz, karabiber
EMİNE TUNADAN - ZAMANSIZ LEZZETLER