Kıymalı ve kuş üzümlü saray böreği | Zamansız lezzetler
İç harcı için tereyağını eritip kıymayı 3-4 dakika kavurun. Yemeklik doğranmış soğan ve kuş üzümünü ekleyip kısık ateşte 5 dakika kavurun. Tarçın, toz şeker, tuz ve karabiber ekleyin. İşte kıymalı ve kuş üzümlü saray böreği tarifinin devamı...
6 KİŞİLİK - 4 ADET YUFKA
YUFKALARI ISLATMAK İÇİN
3 çay bardağı su
2 çay bardağı ayçiçeği yağıİÇ HARCI İÇİN
3 yemek kaşığı tereyağı
500 gram kıyma
4 adet soğan
1 çay bardağı kuş üzümü
Birer çay kaşığı tarçın ve toz şeker
Tuz, karabiberÜZERİ İÇİN
2 yemek kaşığı süt
1 adet yumurtaEMİNE TUNADAN - ZAMANSIZ LEZZETLER