Pilavın tane tane olması için ne yapmak gerekir? | Pratik bilgiler

Pilav pişirirken içine koyacağınız birkaç damla limon suyu ile pilavın tane tane olmasını sağlayabilirsiniz. İşte sizler için derledğimiz pratik bilgiler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ağustos 2020 Güncelleme 03 Ağustos 2020, 06:59
Pilavın tane tane olması için ne yapmak gerekir? | Pratik bilgiler

İÇİNDEKİLER

Pilav pişirirken içine koyacağınız birkaç damla limon suyu ile pilavın tane tane olmasını sağlayabilirsiniz. Haydi pilav için mutfağa…

HIZLI SOĞUTMA
İçecekleri
hızlı soğutmak istiyorsanız şişenin etrafına ıslak kağıt sarıp buzdolabına koyun. İçeceğinizin 2-3 dakika içinde buz gibi olduğunu göreceksiniz.



ELLER ACIMASIN
Acı
biber doğrarken acısının elinize bulaşmasını istemiyorsanız küçük bir hazırlık yeterli olacak. Ellerinizi bir parça zeytinyağı ile yağlayın, sonra biberi doğrayın.

SICAK ÇİKOLATA
Bitmiş
çikolata kreması kavanozunun içine sıcak süt koyup çalkalayın ve kendinize enfes bir sıcak çikolata ikram edin.