Antalya'da liseli Hayriye Nur'dan 17 gündür haber yok! "Kolum kanadım kırıldı..."

Antalya'da anneannesi ile yaşayan liseli Hayriye Nur Özyurt (16), 17 gün önce "markete gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Kendisinden bir daha da haber alınamadı. Torunu Hayriye Nur Özyurt'un 8 yaşından beri kendisiyle yaşadığını belirten Ayşe Yıldırım, "Kolum kanadım kırıldı. Torunum olmadan yaşayamıyorum, nefes alamıyorum" diye gözyaşı döktü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2020 Güncelleme 28 Nisan 2020, 07:00
Antalya’da liseli Hayriye Nur’dan 17 gündür haber yok! Kolum kanadım kırıldı...

İÇİNDEKİLER

Antalya'da anneannesi ile yaşayan liseli Hayriye Nur Özyurt (16), 17 gün önce "markete gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Kendisinden bir daha da haber alınamadı. Torunu Hayriye Nur Özyurt'un 8 yaşından beri kendisiyle yaşadığını belirten Ayşe Yıldırım, "Kaybolmadan bir gün önce Hayriye'yi bir kadın cep telefonundan aradı. Telefon konuşmasının ardından torunum çok ağladı. Niye ağladığını sorduğumda ise 'Ağlayasım geldi.' diye geçiştirdi. Bir daha ne haber ne de ses aldık. Çok zor durumdayım, bana yardım edin. Kolum kanadım kırıldı. Torunum olmadan yaşayamıyorum, nefes alamıyorum" diye gözyaşı döktü.



16 yaşındaki Hayriye Nur Özyurt, 'markete gidiyorum' evden çıktı. Kendisinden bir daha haber alınamadı. Emniyet güçleri, genç kızı her yerde arıyor.