Arjantinliler’e tango öğretiyor

9 yıl önce tango eğitmeni olmak için Arjantin’e giden Deniz Öztin Felis hedefine ulaştı. Arjantinliler tangoyu Deniz’den öğreniyor. Deniz Öztin Felis, "Öğrencilerimin yüzde 90'ı Arjantinli, arada Türkler de geliyor. 17 yaşından 90 yaşına kadar öğrencim var" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2020 Güncelleme 17 Şubat 2020, 06:57
Arjantinliler’e tango öğretiyor

İÇİNDEKİLER

İyi bir tango dansçısı ve eğitmeni olma hedefiyle gittiği Arjantin'de kendine yeni bir yaşam kuran Deniz Öztin Felis, 9 yıldır yaşadığı Buenos Aires'te 4 yıldır profesyonel tango eğitmenliği yapıyor. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan, yıllarca hobi amaçlı dans eden Felis, gittiği Arjantin'de evlendi. Buenos Aires Devlet Konservatuvarı'nda Tango Dansçılığı ve Eğitmenliği Bölümü'nde okuyan Felis, "4 yıldır eğitmenlik yapıyorum. Arjantin'de hem yabancısınız hem Arjantinliler'e ders vermek gibi bir iddianız var. Arjantinliler bizler gibi çok sıcak insanlar ve hafif aksanlı ders veriyor olmamı sempatiyle karşılıyorlar" dedi.



Deniz
Öztin Felis
Deniz Öztin Felis, "Öğrencilerimin yüzde 90'ı Arjantinli, arada Türkler de geliyor. 17 yaşından 90 yaşına kadar öğrencim var" diye konuştu.